Bager - og konditor

 

Menu

Bager - og konditor

Grundforløbet til Bager- og konditor

Som bager og konditor lærer du at arbejde med at fremstille produkter, der tiltrækker kunderne. Du lærer forskellige teknikker, ligesom du også skal lærer om beregning af indkøb og salg. 
 
Fagets gamle håndværkerteknikker relateres til de moderne og nye metoder, så du også har en fornemmelse af udviklingen - og bliver kvalitetsbevidst. 
 
Der er gode muligheder for at finde arbejde indenfor faget, idet du kan få ansættelse på brød- og kagefabrikker, bagere/bagerafdelinger eller konditorer. Der er såvel store butikskæder som private virksomheder, der efterspørger arbejdskraft indenfor dette område.



Hvor lang tid tager uddannelsen?

Uddannelsestiden afhænger af længden på dit grundforløb, samt hvilket hovedforløb du vælger
  • Bagværker - 3 år 
  • Bager - 4 år og 6 mdr.
  • Konditor - 4 år og 6 mdr. 

Hvornår kan jeg starte uddannelsen?
Vi optager hold to gange årligt - i starten af august og januar. Du kan fortsætte på hovedforløbet og færdiggøre din uddannelse på f.eks. Aarhus Tech.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte uddannelses- og erhvervsvejleder Trine Haugaard på telefon 21 53 53 71 eller mail trha@videndjurs.dk.

 

Vidste du at...

Bager- og konditor

Sådan bliver du Bager - og konditor
Hvis du har spørgsmål til uddannelsen...

kan du altid kontakte vores studievejleder.

Trine Haugaard
Tlf. 21 53 53 71
trha@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Den lokale undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplan

Find os her

Find os på Google, så er det nemt at lave en ruteplanlægning

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det