VID Gymnasier

 

Menu

VID Gymnasier

VID Gymnasier søger en underviser til vores Game College

Vi søger en underviser til fagene Kommunikation & IT, Informatik, Teknologi og Programmering. For en ansøger med de rette kompetencer vil der være tale om en fuldtidsstilling, men en deltidsansættelse er også en mulighed.

Har du erfaring med, eller drømmer du om at arbejde med spiludvikling? Og vil du gerne dele din passion med vores studerende? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er du måske vores nye underviser på Game College i Grenaa, Danmarks spilhovedstad.

For at kunne undervise i gymnasiet skal du have en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau. Du er fx uddannet indenfor datalogi, game design, multimedier, informationsvidenskab m.fl.

Som underviser på VID Gymnasier skal du være fagligt dygtig, besidde pædagogiske evner og være indstillet på at tage ansvar. Du bliver en del af et team, hvor man sammen planlægger og forbereder en stor del af undervisningen.

For yderligere information kontaktes Rektor Morten Bang Sørensen på tlf. 2021 0647 eller på mbs@videndjurs.dk. Endvidere henvises til skolens hjemmeside her og www.gamecollege.dk, hvor du kan læse mere om vores uddannelser.

Skriftlig ansøgning skal være skolen i hænde senest tirsdag d. 1. august 2017 kl. 12.00. Send gerne din ansøgning hurtigt, da vi indkalder til samtale løbende.

VID Gymnasier, N.P. Josiassens Vej 44, 8500 Grenaa
VID Gymnasier udgør sammen med VID Erhvervsuddannelser den organisatoriske enhed Viden Djurs.
Vi lægger vægt på selvstændighed, troværdighed, fællesskab, ansvarlighed og anerkendelse. 

 

Vidste du at...

Find os her

Find os på Google, så er det nemt at lave en ruteplanlægning

 

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det