VID Erhvervsuddannelser

 

Menu

VID Erhvervsuddannelser

Vi søger en underviser til EUX - primært dansk

Viden Djurs - EUX søger en underviser (gymnasielærer) til at varetage undervisningen i dansk på A-niveau. Undervisningen vil foregå to steder, dels hos EUX-Business i Grenaa og dels hos Kalø Økologiske Landbrugsskole i Kalø, Rønde.
 
VI ØNSKER EN UNDERVISER:
  • med kompetence til og erfaring i at undervise i dansk på A-niveau
  • som kan lide unge mennesker
  • som vil være en del af det særlige miljø på EUX uddannelserne
  • som har kompetencer til at indgå i dagligdagen på en erhvervsskole, evt. med særlig fokus på enten Business Uddannelserne eller Landbrugsuddannelserne
  • som kan starte hurtigst muligt
EUX er en kombination af en gymnasieuddannelse (på niveau med en HF-eksamen) og en erhvervsuddannelse. Eleverne undervises i fag på A, B og C-niveau, i almene og erhvervsrettede fag. Desuden har eleverne projekter, temaer og fag, som hører til den aktuelle erhvervsuddannelse. Viden Djurs har to forskellige EUX-forløb, som foregår på to forskellige adresser:
  • EUX-Business i Grenaa: Forskellige uddannelser inden for salg, handel, administration med mere. Eleverne kan søge en elevplads og/eller vælge at læse videre.
  • EUX-landmand i Kalø, Rønde: Eleverne uddannes som landmænd med speciale i økologi. Eleverne kan læse videre efter deres EUX-eksamen.
På begge adresser har vi gode og velfungerende studiemiljøer, hvor vi i høj grad har fordele af det særlige miljø og den tætte tilknytning til erhvervslivet og i det hele taget omverdenen, som kendetegner EUX-uddannelserne.
 
ANSØGNING
fremsendes senest den 21. august 2017 på mail til ebp@videndjurs.dk mærket ”Underviser til EUX”. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos Eva Bæk Pedersen på 61555508 eller Claus-Ebbe Junker på 20195060.
Ansættelsen er formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.
 
Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.
 
På Viden Djurs er vi 250 ansatte, og har 1760 studerende fordelt på vores uddannelser i Grenå, Rønde, Kalø, Auning og Århus.
 
 

 

Vidste du at...

Find os her

Find os på Google, så er det nemt at lave en ruteplanlægning

 

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det