VID Erhvervsuddannelser

 

Menu

VID Erhvervsuddannelser

Undervisere til matematik og/eller fysik

EUD10 på Viden Djurs søger en engageret og fagligt velfunderet underviser. EUD10 er en erhvervsrettet 10 klasse, baseret på en vekselvirkning mellem de obligatoriske grundfag, og temaforløb, som varetages i samarbejde med undervisere fra de 4 hovedindgange til erhvervsuddannelserne.

Fagene
Vi søger såvel fuldtids- som deltidsunderviser med linjefag i matematik og/eller fysik. Som en erhvervsrettet skole, har vi stort fokus på begreberne ”Engagement, Faglighed og Attitude”, og erfaring fra eksempelvis efterskoler, med at arbejde pædagogisk og praksisnært med unge mennesker i alderen 15-18, er en meget stor fordel. En del af arbejdet vil bestå af aktiviteter og forløb, som er særlige for EU10 undervisningen, og som er med til at sikre at undervisningen er erhvervsrettet. Vi vil derfor meget gerne have ansøgere, som har en baggrund fra erhvervslivet, selvstændig virksomhed, hobbyarbejde eller lignende, som kan inddrages i undervisningen. Vi har EUD10 klasser både på Kalø i Syddjurs Kommune og i Auning i Norddjurs Kommune.

Efterskole uden overnatning
Vi ønsker at skabe en stemning af ”efterskole uden overnatning”. Det pædagogiske arbejde vægtes højt, og hos os er relationsarbejdet dermed et af de bærende elementer for at eleverne opnår de bedst mulige kompetencer såvel fagligt, socialt som personligt.

Løn- og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte skoleleder

Annette Alsner på tlf. 2422 8428 eller arls@videndjurs.dk

Kort ansøgningsfrist
Ansøgning, CV og evt. udtalelser sendes til Annette Alsner på arls@videndjurs.dk senest mandag den 25. september.
Samtaler forventes afholdt den 26. og 27. september.

www.eud10djursland.dk samt her på www.videndjurs.dk kan du læse mere om os. På Viden Djurs er vi 250 ansatte, og har 1760 studerende fordelt på vores uddannelser i Grenå, Rønde, Kalø, Auning og Århus.


 

Vidste du at...

Find os her

Find os på Google, så er det nemt at lave en ruteplanlægning

 

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det