EUD Business

 

Menu

EUD Business

Start på uddannelsen

En fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning – er det noget du overvejer?
Vil du gerne have en god solid grunduddannelse inden for Business, så kan du starte på EUD- Business eller EUX-Business. Uddannelsen foregår både i Grenaa på Århusvej 49 og i Rønde på Skovridervej  3 (Kalø). 
 
På Skovridervej 3 (Kalø) kan du være med til at bygge en ny handelsskole-afdeling op. Vi får vores eget sted på Kalø, hvor vi har gode lyse lokaler med direkte adgang til vores egen terrasse. Vi får også vores egen kantine, som deles med andre dagskole-elever på Kalø.
 
Afdelingen på Århusvej i Grenaa har ligger her i flere år. Vi har et superdejligt skolemiljø, hvor både undervisere og elever er glade for at være og glade for at lære! Eleverne på EUD/EUX Business deler kantine med elever fra værksteds- og køkkenuddannelserne, og det giver en rigtig god blanding af Business og værksted.
 
Både i Grenaa og i Rønde/Kalø har vi elever fra 16 år og opefter, og vi har en næsten ligelig fordeling af drenge og piger. Vi har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever.
 
Lyder det som noget for dig? Henvend dig til studievejleder Jesper Søndergaard på telefon 61610365.
 
Skolestart august 2017: 
  • Mandag 7. august 2017 kl. 9.30 starter vi nye GF1 og GF2 hold hos EUD/EUX Business på Skovridervej 3, Rønde
     
  • Tirsdag den 8. august 2017 kl. 9.30 starter vi nye GF1 og GF2 hold hos EUD/EUX Business på Århusvej 49, Grenaa

Vidste du at...

 

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen...

kan du altid kontakte vores studievejleder.

Jesper Søndergaard
Tlf. 61 61 03 65
js@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Lokal undervisningsplan

Du kan læse den lokale undervisningsplan i Elevplan

 

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det