EUD/EUX Business Kalø

 

Menu

EUD/EUX Business Kalø

EUD/EUX Business kommer tættere på dig i Syddjurs!

En fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning – er det noget du overvejer?
Fra august 2017 kan du starte på EUD/EUX Business på vores helt nye afdeling på Skovridervej 3, Rønde, i naturskønne omgivelser og med udsigt over Kaløvig. 
 
 
EUD-Business og EUX-Business er to forskellige uddannelser, som begge retter sig mod uddannelse inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi eller planlægning.
 
Grundforløbet på skolen tager mellem ½ - 2 år, alt efter elevens alder og forudsætninger. For langt de fleste unge mennesker er det enten 1 år på EUD-Business eller 2 år på EUX-business. Du kan læse mere om de to uddannelser her på hjemmesiden, ligesom du også kan læse mere om elevpladser i virksomheder, uddannelsesgaranti og gode muligheder for at læse videre. Eller ring til studievejleder Jesper Søndergaard på telefon 61610365
 
På EUD og EUX Business har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever. Vi har elever fra 16 år og opefter og en næste ligelig fordeling af drenge og piger.
 
På Skovridervej 3, Rønde, er vi naboer til Landbrugsskolen og EUD10. Vi er ved at lave ny kantine og nye fællesarealer, som er til os fra Business-afdelingen. Vore undervisningslokaler er lyse og rummelige, og med direkte adgang til vores egen terrasse lige ud til skoven.
 
Vil du vide mere eller have en rundvisning?  Ring til studievejleder Jesper Søndergaard på telefon 61610365
Skolestart august 2017:
  • Rønde/Kalø – Skovridervej 3: mandag den 7. august kl. 9.30

Vidste du at...

Hvis du har spørgsmål til EUD/EUX Business på Kalø...

kan du altid kontakte vores studievejleder.

Jesper Søndergaard
Tlf. 61 61 03 65
js@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?

 

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det