Entreprenør- og landbrug

 

Menu

Entreprenør- og landbrug

Grundforløbet til Entreprenør- og landbrugsmaskinuddannelsen

På uddannelsen lærer du at reparere og vedligeholde maskiner, der bruges inden for byggeri, landbrug eller skovbrug. Du får en grundlæggende viden om at finde fejl, reparere og udskifte dele på motorer, styretøj, bremser, koblinger og det elektriske anlæg.

Du kan afslutte som materielmekaniker eller med speciale som entreprenørmaskinmekaniker, landbrugsmaskinmekaniker, personliftmekaniker, landbrugssmed eller kranmekaniker.

Uddannelsen tager op til 4½ år afhængig af dit valgte speciale. For at færdiggøre din uddannelse skal du have en uddannelsesaftale med en virksomhed og dit hovedforløb skal du tage på en anden teknisk skole. Du kan læse mere uddannelserne på www.ug.dk.

Hvornår kan jeg starte uddannelsen?
Du kan tage grundforløbet til på Viden Djurs. Vi optager studerende to gange årligt - i starten af august og januar. I nogen tilfælde vil der være mulighed for løbende optag. Kontakt uddannelses- og erhvervsvejlederen.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte uddannelses- og erhvervsvejleder Trine Haugaard på telefon 21 53 53 71 eller mail trha@videndjurs.dk

Vidste du at...

Hvis du har spørgsmål til uddannelsen...

kan du altid kontakte vores studievejleder.

Trine Haugaard
Tlf. 21 53 53 71
trha@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Den lokale undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplan

Find os her

Find os på Google, så er det nemt at lave en ruteplanlægning

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det