Game College

 

Menu

Game College

Game College og en højere teknisk studentereksamen (htx)

Game College er den eneste skole af sin slags i Danmark. Her får du mulighed for at deltage i spil-workshops, lære om for eksempel vektorbaseret animation, game engines, storytelling med videre samtidig med, du tager en gymnasial uddannelse med, hvad det indebærer af obligatoriske og adgangsgivende fag. Du kan vælge imellem to studieretninger:
Game Art:
Kommunikation & IT på A-niveau
Design på B-niveau
 
Game IT:
Kommunikation & IT på A-niveau
Programming på B-niveau
 
Eleverne kommer fra hele landet, og man kan bo i lejligheder på College tæt ved Viden Djurs. Eleverne har selv bærbar pc med sig til uddannelsen, men ved velkomstdagen vil vi hente nogle forskellige tilbud hjem, som man kan vælge at benytte sig af. HTX-uddannelsen er gratis, men der er en brugerbetaling som dækker husleje, Internetadgang, fuld kost, studieture, ekstra kurser og supervision. Brugerbetalingen er på 4800 kr. om måneden for elever der bor på skolens campus og 1000 kr. om måneden for elever der har andet bosted. Ved optagelse skal du endvidere betale et optagelsesgebyr på 5000 kr.
http://www.gamecollege.dk/tilmelding

Presseomtale
SPILGYMNASIUM I GRENAA SKAL RUSTE DE UNGE TIL EN TEKNOLOGISK FREMTID
25/12/2016
I dette program er vores gentænkningsagenter på jagt efter initiativer, der gentænker fremtidens arbejdsliv her i vores region. De besøger en gård i Ikast, hvor en førerløs traktor er ved at blive testet, som er udviklet af Precision Makers, der har hovedsæde i Holstebro. Håbet er, at den kan effektivisere og automatisere dele af landbruget. Derefter tager vores panel til lægen - over skærmen. I fremtiden kommer vi nemlig til at kunne gå til lægen uden at skulle uden for vores dør - telemedicin hedder det. Til sidst besøger vores gentænkningsagenter Danmarks eneste spilgymnasium, som ligger i Grenaa. Her ruster de unge sig til en teknologisk fremtid, og ambitionen er, at Grenaa og Djursland skal ligge i toppen over spiludviklingscentrer.
 

Vidste du at...

...du kan altid kontakte vores studievejleder

Heidi Lund Nielsen
Tlf. 2277 6421
hln@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Game College

Game College  har et unikt studiemiljø, som kombinerer spiludvikling og en HTX uddannelse.

Tilmeld dig Game College

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det