NEXTGEN

 

Menu

NEXTGEN

VIDEN DJURS NEXTGEN - et tilbud til dig i 9./10. klasse

Vi vil gerne sige tak til dig for den interesse, du har vist os ved at tilbyde dig at blive medlem af vores fællesskab, VIDEN DJURS NEXTGEN. Med det medlemskab vil vi gerne følge dig det kommende år, uanset om du har valgt at fortsætte i 9./10. klasse på din folkeskole eller skal et år på efterskole.

Som medlem får du forskellige fordele og rabatter der, hvor du handler og tilbringer din fritid. Du kan også regne med i ny og næ at få en overraskelse i form af en lille gave med posten derhjemme eller på efterskolen.
Hvis ikke du har besluttet dig endnu, skal du det kommende år vælge, hvilken ungdomsuddannelse du vil følge bagefter. Det valg vil vi med VIDEN DJURS NEXTGEN gerne støtte dig i.
 
På nedenstående formular skal du udfylde oplysninger om dig selv, og om du skal på efterskole eller i folkeskole i skoleåret 2017-18. Du skal også oplyse en af dine forældres mailadresse, for de skal vide, at du ønsker at være medlem af VIDEN DJURS NEXTGEN.
 
Så skynd dig og meld dig til. Der er faktisk ingen grund til at lade være. Rigtig hjertelig velkommen til VIDEN DJURS NEXTGEN!

 
Fill out my online form.

Vidste du at...

Vi poster jævnligt opdateringer på vores Facebook-sider, så du kan følge med i hvad der sker på vores uddannelser

Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det