Om HHX Grenaa

 

Menu

Om HHX Grenaa

HHX - det merkantile erhvervsrettede gymnasium

Virkelighedsnær undervisning
På Handelsgymnasium Grenaa sættes alle fag ind i en virkelighedsnær sammenhæng. De kompetencer, du får i løbet af uddannelsen, kan anvendes direkte - enten på en videregående uddannelse eller i et job.Vores undervisere kan se ud over eget fag og sætter det ind i virkelighedsnær ramme ved fx at løse opgaver for kommuner, virksomheder og institutioner. At bringe de forskellige fag i spil via praksisnære projekter, synes vores studerende er fedt. Erhvervscase på andet år er krumtappen på hhx - her samarbejder vi med virksomheder, som du bl.a. laver forretningsplan for. På den måde oplaver du på egen krop, hvordan man arbejder i erhvervslivet.

Gode kort på hånden
Med en studentereksamen fra Handelsgymnasium Grenaa er du velkvalificeret til videre uddannelse.Med en merkantil studenterhue får du direkte adgang handelshøjskoler, erhvervsakademier og universiteter, der tilbyder uddannelser til fremtidens beslutningstagere. Din karriere begynder med, at du vælger Handelsgymnasium Grenaa, uanset hvad du drømmer om at blive.

Hhx er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor teori og metode kan anvendes umiddelbart bagefter - hvad enten det er på en videregående uddannelse eller direkte i job.Vi har et imødekommende skolemiljø og alle de faciliteter, som du skal bruge for at få en god uddannelse.

   

 

Vidste du at...

...du kan altid kontakte vores studievejleder

Anne Lind Gleerup
Mobil: 61 36 82 37
ag@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det