Om HHX Rønde

 

Menu

Om HHX Rønde

HHX - det merkantile erhvervsrettede gymnasium

Sagen frem for faget
På Handelsgymnasium Rønde har vi fokus på, at de fleste problemstillinger ikke kan løses ud fra et enkelt fag, for virkeligheden er ikke delt i fag. Derfor er vores valgsprog "sagen frem for faget":

Vores undervisere kan derfor se ud over eget fag og sætte det ind i virkelighedsnær ramme ved fx at løse opgaver for kommuner, virksomheder og institutioner. At bringe de forskellige fag i spil via praksisnære projekter, synes vores studerende er fedt. 

Hhx er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor teori og metode kan anvendes umiddelbart bagefter. Vores nye bygninger ved Rønde Idrætscenter skaber fremragende, smukke rammer om din dagligdag på Handelsgymnasium Rønde.

Gode kort på hånden
Med en studentereksamen fra Handelsgymnasium Rønde er du velkvalificeret til videre uddannelse.Med en merkantil studenterhue får du direkte adgang handelshøjskoler, erhvervsakademier og universiteter, der tilbyder uddannelser til fremtidens beslutningstagere. Din karriere begynder med, at du vælger Handelsgymnasium Rønde, uanset hvad du drømmer om at blive.

Vi udvikler hele mennesker
På Handelsgymnasium Rønde går vi op i at udvikle hele mennesker. I denne proces spiller dine fritidsinteresser også en rolle, og det bakker vi op om. Derfor kan du gå på Handelsgymnasium Rønde, men stadig få tid til at dyrke din sportsgren. Du kan vælge mellem fodbold-, håndbold-, eller idrætslinjen.

  

Vidste du at...

...du kan altid kontakte vores studievejleder

Troels Uhre Isen
Tlf. 4010 9795
trui@videndjurs.dk

Vil du kontaktes?
Vejledning
Statens uddannelsesstøtte
Tilmeld dig en uddannelse her

Ønsker du at tilmelde dig en uddannelse. Sådan gør du det