Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på 10KCD eller EUD10 Kalø

10KCD kan du få hjælp til både faglige og personlige udfordringer, så du får det bedste ud af dit år i 10. klasse.

Inden du starter til august, skal du vælge mellem to overordnede linjer, X 10 eller + 10.

  • X 10 er for dig, der tænker, du ønsker at fortsætte på en af de gymnasiale ungdomsuddannelser, eller måske en EUX hvor du kombinerer din erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen, og bliver faglært og student samtidig.
  • + 10 er for dig, der er i tvivl, om du skal vælge en erhvervsuddannelse (enten EUD eller EUX), eller en gymnasierettet ungdomsuddannelse. Eller for dig der tænker, du er afklaret omkring dit valg af uddannelse, men gerne vil bruge et år på at blive mest mulig klar til de krav en ungdomsuddannelse stiller.

Begge giver adgang til både gymnasie- og erhvervsuddannelser, men form og indhold er rettet mod de to typer af ungdomsuddannelser.

Vi holder til ved Idrætscentret i Grenaa, hvor du bliver en del af et fedt studiemiljø – tæt på både gymnasieelever og elever på erhvervsuddannelserne.

 

Kontakt kommende skoleleder Annette Alsner på 24228428 eller arls@videndjurs.dk hvis du har spørgsmål til 10KCD eller EUD10 Kalø.

 På EUD10 Kalø kan du få hjælp til både faglige og personlige udfordringer, så du får det bedste ud af dit år i 10. klasse. Der er  en virkelighedsnær og praktisk vinkling med undervisning på erhvervsskolerne, samt øget fokus på samarbejde med erhvervslivet. Begge dele giver undervisningen ekstra liv og mening.

  • EUD10 Kalø er for dig, der er i tvivl, om du skal vælge en erhvervsuddannelse (enten EUD eller EUX), eller en gymnasierettet ungdomsuddannelse. Eller for dig der tænker, du er afklaret omkring dit valg af uddannelse, men gerne vil bruge et år på at blive mest mulig klar til de krav en ungdomsuddannelse stiller.

Skolen giver adgang til både gymnasie- og erhvervsuddannelser, men form og indhold er primært rettet mod erhvervsuddannelser.