Der er desværre ingen resultater på din søgning
Anna Sofie Allermann Binder

Anna Sofie Allermann Binder

Timelærer

asab@videndjurs.dk

Mit navn er Anna, og jeg er støttelærer og faglig mentor på 10 KCD og EUD10 Kalø. I vil møde mig i mange forskellige fag og sammenhænge gennem året. Jeg synes det er virkelig fedt at arbejde på 10 KCD og EUD10 Kalø – inden jeg til næste år drager videre i uddannelsessystemet. Jeg er 20 år gammel, og bor i Bjerringbro med min kæreste. I min fritid forsøger jeg at være meget aktiv med blandt andet at cykle, sejle i kajak, køre på motorcykel, opleve Danmark og hjælpe forældre og svigerforældre med større praktiske opgaver.

10KCD, EUD-10 Rønde

Anne-Mette Lenschau

Anne-Mette Lenschau

Underviser EUD10 og 10KCD

amle@videndjurs.dk

Mit navn er Anne-Mette Lenschau. Jeg er en af de ”gamle rotter” op 10 kcd. Jeg er vild med mit arbejde med alle de skønne unge mennesker og mine søde kolleger. Jeg underviser i dansk, samfundsfag og tysk, og så er jeg kontaktlærer. Jeg bor i Ørsted sammen med min mand og vores hund Balou. Vi har to børn, der begge er flyttet hjemmefra og bor i København. I min fritid sejler vi, jeg læser, synger og skal til at lære at spille klaver. Og så løber jeg, for det skal man jo. Eleverne nominerede mig i år som ”uden filter”!

10KCD

Annette Rosehr Alsner

Annette Rosehr Alsner

Afdelingsleder

24 22 84 28

arls@videndjurs.dk

Jeg hedder Annette Alsner, og jeg er skoleleder på 10KCD i Grenå og EUD10 Kalø i Rønde. Jeg er 53 år gammel, og bor i Rønde med min mand, min hund, min kat og 4 voksne børn som næsten alle sammen er flyttet hjemmefra. Jeg er uddannet socialrådgiver, og har haft mange forskelligartede arbejdsfunktioner og stillingsbenævnelse - altid med den røde tråd at have trivsel og læring i centrum. Jeg er vild med mit arbejde som skoleleder for 10. klasses elever, hvor det allervigtigste for mig er at medvirke til at skabe et miljø og en ramme for skoleåret hvor alle oplever sig set og hørt. Der findes ikke to elever som tænker og lærer ens, så for at det skal lykkes den enkelte at udvikle sig bedst muligt både fagligt socialt og personligt, arbejder vi hele tiden sammen med den enkelte om at udforske og positivt udfordre adfærd og handling – og sætte mål for hvad de ønsker at opnå. Som skoleleder for 2 skoler, er jeg desværre en del på farten. Men når jeg er der, beskrives jeg som nærværende og umiddelbart tillidsvækkende, og jeg bestræber mig på at skabe en hverdag, hvor det er sjovt og inspirerende at være for alle

10KCD, EUD-10 Rønde

Bodil Kondrup

Bodil Kondrup

Underviser EUD10 og 10KCD

boko@videndjurs.dk

Jeg hedder Bodil og bor i Glesborg sammen med min mand, høns og kat. Vi har tilsammen 4 børn som er flyttet hjemmefra. Jeg underviser i dansk og design, cykler til og fra arbejde, så meget som mulig. Mine interesser er at lave keramik og sejle havkajak. I øjeblikket læser jeg en kandidat uddannelse i København ved siden af at undervise her på 10 KCD. Jeg er rigtig glad for at være sammen med alle jer skønne unge mennesker, og de sjove og fantastiske kollegaer.

10KCD

Hanne Hundebøl Clausen

Hanne Hundebøl Clausen

Underviser EUD10 og 10KCD

hhcl@videndjurs.dk

Mit navn er Hanne Clausen, og jeg er er dansklærer, læsevejleder, kontaktlærer og underviser på ”Krop og sundhed” på 10 KCD. Jeg er 43 år og bor i Grenå sammen med min mand og vores 2 børn. I min fritid bruger jeg meget tid i vores have, og i den skønne omkringliggende natur med både skov og strand. Jeg kan lide at gå lange ture, cykle og bade i Kattegat.

10KCD

Mads Holmboe Damgaard

Mads Holmboe Damgaard

Underviser EUD10 og 10KCD

mads@videndjurs.dk

Jeg hedder Mads, jeg er 26 år og bor i Århus. Jeg underviser i Engelsk og Idræt på 10. KCD. I min fritid spiller jeg fodbold og bruger tid med mine venner og familie. Derudover er jeg stor FCK-fan og får derfor også set en masse fodbold 

10KCD

Rasmus Gottlieb

Rasmus Gottlieb

Underviser EUD10 og 10KCD
Sanne Mejer

Sanne Mejer

Underviser EUD10 og 10KCD

sm@videndjurs.dk

10KCD, EUD-10 Rønde

Tina Marie Bilde Kjærgaard

Tina Marie Bilde Kjærgaard

Køkkenmedhjælper

10KCD