EUD10 - en del af Viden Djurs

På EUD 10 vil du modtage undervisning i de obligatoriske fag svarende til indholdet i almen 10. klasse. Du vil i skoleåret også deltage i erhvervsrettede aktiviteter på erhvervsskolerne, hvor vi flytter undervisningen fra klasseværelset ud i det virkelige liv og prøver teorien af i praksis.

Der er rigtig mange aktiviteter ud over undervisningen. Vi skal på introtur og studietur og der er temadage og så holder vi fællesarrangementer hvor vi lærer hinanden bedre at kende.

Velkommen til et fedt, lærerigt og udfordrende 10. skoleår!

Viden Djurs tilbyder også 10KCD i Norddjurs. Eleverne som går her vil du også støde på i løbet af året, særligt i forbindelse med sociale aktiviteter og studieture.

OBS! du vil opleve, at hjemmesiden pt desværre ikke er fyldestgørende. Det skyldes, at vi er i gang med at flytte siden over i et nyt system. Skulle der være spørgsmål. er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Annette Rosehr Alsner på tlf. 2422 8428.

VI HJÆLPER DIG

Vores dygtige vejledere står altid klar til at rådgive dig. Derudover er du altid velkommen til at kontakte os for en aftale om et uformelt besøg, eller du kan kigge forbi, når vi en gang om året holder åbent hus.