OPTAGELSE OG PRAKTISK INFO

Optagelse

Et 10. klasses-tilbud er for alle. Det vil sige uanset om du er erklæret uddannelsesparat eller ej. Du skal tilmelde dig via optagelse.dk inden 1. marts. Kontakt din nuværende UU-vejleder, hvis du er i tvivl.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du og dine forældre blive inviteret til et informationsmøde. Her vil du høre mere om det kommende skoleår, få en rundvisning og ikke mindst vil du møde dine kommende klassekammerater.

Mulighed for køb af mad

Skolen har en madbod, som er åben i formiddagspausen samt i frokostpausen. Der er også adgang til køleskab og mikrobølgeovn, hvis du gerne vil have egen madpakke med.

Buskort

Der kan søges buskort til EUD10 for elever med mere end 9 km afstand til skolen.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Annette Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk

UU-vejledning

UU-vejleder Helle Duus følger os hele skoleåret og her kan både elever og forældre få vejledning om de mange mulige veje at gå efter 10. klasse. Du vil som elev også få en kontaktlærer, og der er en mentor tilknyttet skolen, hvis der er behov for yderligere støtte og vejledning.

Kontakt: Helle Duus hedu@syddjurs.dk / 21 24 88 25

Studie- og ordensregler

Tal pænt

Vi taler pænt både I skolen og når vi har fri. Både ansigt til ansigt, på sociale medier og eller via mobiltelefon/iPad/computer.

Mødepligt

Der er mødepligt til al undervisning og øvrige aktiviteter som fremgår af skemaet.

Sygefravær

Hvis du bliver syg, skal du skrive en fraværsbesked på Uddata+ senest kl. 8 – ALLE dag hvor du er syg. Husk også at skrive hvis du har fravær i forbindelse med andre ting.

Orden

  • Ryd op efter dig.
  • Alle deltager i let rengøring og oprydning (også efter andre).

Mobiltelefoner

  • Mobiltelefoner er ”usynlige” i undervisningstiden hvis ikke andet er meldt ud fra underviseren.
  • Dersom I har aftale om brug af stille musik i ørerne, SKAL dette foregå fra playlister som ligger på PC’er. Og KUN efter aftale med underviser.

Rygning

  • På 10KCD & EUD10 er der røgfri skoletid gældende fra du møder ind til dit sidste undervisningsmodul slutter. Det betyder, at man således hverken må ryge, dampe eller snuse i skoletiden, hverken på skolens arealer eller uden for skolens område.
  • Dette gælder for alle tobaksrelaterede produkter, dvs. produkter med tobak og nikotin, der ikke er godkendt som lægemidler – herunder cigaretter, e-cigaretter, tyggetobak, snus, tobaksfri snus, opvarmet tobak og lign. – men også øvrige relaterede produkter som f.eks. e-cigaretter uden nikotin, idet der er en negativ effekt for alle disse produkter.
  • Disse regler gælder både elever, gæster og ansatte.

Mad og drikkevarer

  • Frugt, myslibarer og vand må tages med i klassen.
  • Energidrikke må ikke medbringes i skolen.
  • Mad spises i pauserne i kantinen

Alkohol og euforiserende stoffer

Al indtagelse af alkohol og euforiserende stoffer er ikke tilladt hverken i skoletiden eller på ture eller andre arrangementer i regi af 10. klasse.

Ved deltagelse i fredags caféer eller øvrige festarrangementer i regi af Viden Djurs, gør de gældende regler for indtagelse af alkohol i forhold til alder sig gældende (og så selvfølgelig de aftaler du måtte have med dine forældre.

Oplev skolen til
Åbent hus

Vi holder åbent hus et par gange om året.

Har du spørgsmål kontakt skoleleder Annette Rosehr Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Annette Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk