OPTAGELSE OG PRAKTISK INFO

Optagelse

Et 10. klasses-tilbud er for alle. Det vil sige uanset om du er erklæret uddannelsesparat eller ej. Du skal tilmelde dig via optagelse.dk inden 1. marts. Kontakt din nuværende UU-vejleder, hvis du er i tvivl.

Når vi har modtaget din ansøgning, vil du og dine forældre blive inviteret til et informationsmøde. Her vil du høre mere om det kommende skoleår, få en rundvisning og ikke mindst vil du møde dine kommende klassekammerater.

Buskort

Det muligt at få et buskort tildelt af skolen. Det betyder, at det er gratis at rejse i de zoner der er mellem dit hjem og skolen.

Mulighed for køb af mad

Skolen har en madbod, som er åben i formiddagspausen samt i frokostpausen. Der er også adgang til køleskab og mikrobølgeovn, hvis du gerne vil have egen madpakke med.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Annette Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk

UU-vejledning

UU-vejleder Helle Duus følger os hele skoleåret og her kan både elever og forældre få vejledning om de mange mulige veje at gå efter 10. klasse. Du vil som elev også få en kontaktlærer, og der er en mentor tilknyttet skolen, hvis der er behov for yderligere støtte og vejledning.

Kontakt: Helle Duus hedu@syddjurs.dk / 21 24 88 25

Studie- og ordensregler

Tal pænt

Vi taler pænt både I skolen og når vi har fri. Både ansigt til ansigt, på sociale medier og eller via mobiltelefon/iPad/computer.

Mødepligt

Der er mødepligt til al undervisning og øvrige aktiviteter som fremgår af skemaet.

Sygefravær

Hvis du bliver syg, skal du skrive en fraværsbesked på Uddata+ senest kl. 8 – ALLE dag hvor du er syg. Husk også at skrive hvis du har fravær i forbindelse med andre ting.

Orden

  • Ryd op efter dig.
  • Alle deltager i let rengøring og oprydning (også efter andre).

Mobiltelefoner

  • Mobiltelefoner er ”usynlige” i undervisningstiden hvis ikke andet er meldt ud fra underviseren.
  • Dersom I har aftale om brug af stille musik i ørerne, SKAL dette foregå fra playlister som ligger på PC’er. Og KUN efter aftale med underviser.

Rygning

  • Der må kun ryges i rygeskuret, og kun hvis du har en underskrevet rygetilladelse. E-cigaretter og snus er også omfattet af rygereglerne.
  • OBS: Efter efterårsferien indføres der totalt rygestop på alle skoler og ungdomsuddannelser!

Mad og drikkevarer

  • Frugt, myslibarer og vand må tages med i klassen.
  • Energidrikke må ikke medbringes i skolen.
  • Mad spises i pauserne i kantinen

Alkohol og euforiserende stoffer

Al indtagelse af alkohol og euforiserende stoffer er ikke tilladt hverken i skoletiden eller på ture eller andre arrangementer i regi af 10. klasse.

Ved deltagelse i fredags caféer eller øvrige festarrangementer i regi af Viden Djurs, gør de gældende regler for indtagelse af alkohol i forhold til alder sig gældende (og så selvfølgelig de aftaler du måtte have med dine forældre.

Oplev skolen til
Åbent hus

Vi holder åbent hus et par gange om året. Mere præcis info bliver lagt op her på siden.

Har du spørgsmål kontakt skoleleder Annette Rosehr Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte skoleleder Annette Alsner på 24 22 84 28 eller arls@videndjurs.dk