Sociale arrangementer - en vigtig del af EUD10 Kalø

På EUD10 Kalø er der et stort fokus på det sociale og der vil være nogle seje sociale arrangementer i løbet af året.

Introtur

  • Først på skoleåret vil der være en introtur, hvor vi alle skal lære hinanden at kende og blive rystet lidt sammen. Vi kører sammen i bus ud til et sted, hvor vi laver nogle fede aktiviteter, laver mad sammen, spiller spil og hygger os. Introturen plejer at være med en overnatning og information om præcist, hvor vi skal hen, vil naturligvis sendes ud til elever og forældre i god tid.

Læsecamp

  • Læsecamp er et nyt arrangement på EUD10 Kalø, hvor vi kan få besøg af en forfatter, som kommer og holder et foredrag. Derefter skal eleverne finde plads på skolen og egentlig bare læse en masse. MEN det handler ikke blot om læsning og fordybelse, men også om samvær, chips, cola og masser af grin. Eleverne finder plads i deres soveposer og om aftenen kan der være film, bordtennis, bordfodbold eller hvad vi ellers finder på at lave. Nogle elever er oppe hele natten andre er ikke og det er alt sammen lige godt 🙂

Studietur

  • I uge 5 er det tid til årets studietur. Studieturen er en længere tur med flere overnatninger. Turen vil gå til et sted i enten Danmark eller et andet af de spændende lande som Europa består af. Vi skal opleve en masse fantastiske ting sammen og lære hinanden at kende på en helt ny måde.
  • OBS* grundet coronausikkerheder vil vi i det kommende år 20/21 tage på studietur i Danmark.