Begynd din ungdomsuddannelse i 10. klasse på 10KCD eller EUD10

10KCD kan du få hjælp til både faglige og personlige udfordringer, så du får det bedste ud af dit år i 10. klasse.

Inden du starter til august, skal du vælge mellem to overordnede linjer, X 10 eller +10. Begge linjer giver adgang til alle gymnasiale ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser, hvis du opfylder kravene til optagelse. Vi mødes i maj/juni med dig og dine forældre, så vi sammen kan snakke om hvad der virker som den bedste plan for dit kommende 10 klasses forløb, herunder hvilken overordnet linje der virker mest rigtig for dig.

Vi holder til ved Idrætscentret i Grenaa, hvor du bliver en del af et fedt studiemiljø – tæt på både gymnasieelever og elever på erhvervsuddannelserne.

 

Kontakt kommende skoleleder Annette Alsner på 24228428 eller arls@videndjurs.dk hvis du har spørgsmål til 10KCD eller EUD10

EUD10 er en tilpasset 10.klasse, hvor du har opkvalificerende fag som dansk, matematik, fysik og engelsk. Grundfag som skal være bestået, hvis du gerne vil rykke videre i uddannelsessystemet. Der er derudover øget fokus på samarbejde med erhvervslivet, en virkelighedsnær og praktisk vinkling, som giver undervisningen ekstra liv og mening.

Vi har EUD10-afdelinger i både Auning i Norddjurs og Kalø i Syddjurs Kommune.