Om Campus og område

Ydesvej 4 er en afdeling af Campus Djursland og Viden Djurs’ skolehjem. Afdelingen dækker over mange forskellige boligtyper. Disse vil du kunne se en oversigt over længere nede på siden.
Derudover er afdelingen beliggende midt i naturskønne omgivelser, tæt på Viden Djurs’ uddannelser, lokale indkøbs- og restaurant muligheder, samt 1,5km fra stationen.

Lige ved siden af Campus området findes også Grenaa idrætscenter, med rig mulighed for fitness, svømning, fodbold m.fl.

Lokal naturen giver også rig mulighed for aktivitet. Lige ved Campus området ligger plantagen som er fyldt med gode gå-, løbe- og mountainbike ruter. Derudover ligger Grenaa Strand omkring 2 km derfra.

Økonomi

Hvis du vælger en erhvervsuddannelse kan du bo på skolehjem, hvis din samlede rejsetid fra hjemmet til skolen er mere end 75 minutter med offentlige transportmidler. Tjek f.eks. din afstand fra hjem til skole via rejseplanen.dk. På Skolehjem bor du på to-mandsværelser med fuld kost og logi på alle hverdage. På skolehjemmet er der også sociale aktiviteter for eleverne. Derudover er der forskellige sociale aktiviteter for skolehjemseleverne, såsom brætspilsaftener, fredagscafeer og temafester. 

Prisen for skolehjem er gratis for elever under 18 år og over 18 år er den 557.- pr uge.

 

Vælger du en gymnasial uddannelse kan du købe en kost og logi pakke ved ved vores samarbejdspartner Campus Djursland. Her bor du på to-mandsværelser med fuld forbrug og får tre måltider om dagen. Derudover er der forskellige sociale aktiviteter for eleverne, såsom brætspilsaftener, fredagscafeer og temafester. 

Prisen for dette er 3.950.- pr måned.

Du har selvfølgelig også mulighed for selv at arrangere hvor og hvordan du vil bo. Grenaa har mange egnede studielejligheder og ungdomsboliger, som bl.a. administreres af boligselskabet B45.

Kontakt os for mere information

Vibeke Lægaard
Campus-leder

Mobil: 30 22 10 08
Mail: vibeke@campusdjursland.dk

Klik rundt på en rundvisning af de forskellige værelser og fællesområder

Blue Campus - Kantine

Blue Campus er hovedindgangen for Viden Djurs Skolehjem og Campus Djursland. Her findes kantinen, skolehjemslederens kontor, fællesområder og værelser.

Blue Campus - Værelse

Værelserne på Red Campus består af et to-mands værelser og et fælles badeværelse. Lejelighederne er placeret i samme bygning som Campus kantinen.

Grey Campus - Værelser

Lejelighederne på Grey Campus består af tre to-mands værelser, et fælles badeværelse og et stort fælles køkken. Lejelighederne er placeret tæt ved Grey Campus’ fælleshus.

Grey Campus - Fælleshus

Red Campus - Værelser

Lejelighederne på Red Campus består af to et-mands værelser, et fælles badeværelse og et fælles tekøkken. Lejelighederne er placeret i samme bygning som Red Campus fællesrummet.

Red Campus - Fællesrum

Black Campus - Værelse 1

Black Campus har to forskellige typer værelser. Begge værelsestyper består af et to-mands værelse og et fælles badeværelse.

Black Campus - Værelse 1