Efter og videreuddannelse på Viden Djurs

EFTER OG VIDEREUDDANNELSE
På Viden Djurs kan du som virksomhedsejer eller medarbejder bestille såkaldte AMU kurser og videreuddannelser.

Godkendte og certificerende undervisningstilbud, som opkvalificerer virksomhedens faglærte og ufaglærte ansatte. Medarbejdere bliver dygtigere til fx at beherske forskellige IT discipliner. En uundværlig investering, som fremtidssikrer både store og små virksomheder.

Hvad er AMU?
AMU står for arbejdsmarkedsuddannelser – erhvervsrettede efteruddannelser for medarbejdere i både store og små virksomheder. Et initiativ som årligt reguleres via loven om arbejdsmarkedsuddannelser. Der er tale om kurser eller videreuddannelser med skræddersyede målsætninger. Undervisning som tilpasses deltagernes specifikke behov, så man får mest muligt ud af investeringen.

Viden Djurs udbyder primært uddannelser, som er udviklet af efteruddannelsesudvalget for handel, administra­tion, kommunikation og ledelse (HAKL). Det er også muligt at tage kompetencegivende lederuddannelser på højt niveau.

Fordelene ved AMU kurser og uddannelser
Der er utrolig mange fordele ved at videreuddanne sig selv som leder eller virksomhedens ansatte. Udover fordelene ved selve læringen, kan investeringen også tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Medarbejderne bliver stimuleret og får lyst til at blive. Virksomheden bliver også kendt for at prioritere læring og efteruddannelse, hvilket bidrager til positiv branding af virksomheden. Det er sund fornuft at videreuddanne ansatte.

Finansiering af din AMU uddannelse / dit AMU kursus
De uddannelser og kurser som Viden Djurs tilbyder, er alle omkostningsneutrale. Det skyldes at virksomheden modtager VEU-godtgørelse, mens medarbejderen er på kursus. I de fleste tilfælde kan der også søges støtte i kompetencefonden. Det er dermed en yderst fornuftig investering for virksomheden.

Læs mere om kursusøkonomi, godtgørelse mv. her

Skræddersyet undervisning
AMU kurser og uddannelser er centrale, hvis man ønsker et fleksibelt arbejdsmarked, som det vi har i Danmark. Det gør at virksomheder fortløbende kan videreuddanne deres medarbejdere, så de kan tilpasse sig samfundets skiftende behov.

Hos Viden Djurs er undervisningen altid skræddersyet deltagernes individuelle behov. Det sikres ved, at vi indledningsvist finder den enkeltes udfordringer gennem en række opgaver. Det er helt klart en styrke, at vi hos Viden Djurs kan målrette undervisningen så præcist. Det sikrer deltagerne den bedste undervisning – brugbar viden, som er tilpasset den enkelte deltager.

Hvert hold eller kursus har som regel 18-20 deltagere, som undervises indenfor en fastlagt periode. Oftest er der pause-dage fra undervisningen – forstået på den måde, at deltagerene har dage, hvor de kan passe deres egne arbejdsopgaver, i den virksomhed de kommer fra. Det gode ved denne afvekslende undervisningsopbygning er, at deltagerne får mulighed for at teste det tillærte i virkeligheden. Det gør teorierne mere virkelighedsnære og anvendelige.

Få papir på din viden
Når deltagerne har gennemgået ét af Viden Djurs’ statsanerkendte kurser, modtager de et bevis på det. AMU-beviser er anerkendt over hele landet og giver et ekstra plus på den ansattes CV – noget som både er gavnligt for virksomheden og den individuelle kursusdeltager.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig og dine ansatte/kollegaer via www.efteruddannelse.dk.

Har du spørgsmål?
Ved spørgsmål til efter- og videregående uddannelse kontakt os på 8758 0400.

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.