Erhvervsuddannelser

Et stort udvalg af erhvervsuddannelser
Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af gode erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer.

På vores alle vores erhvervsuddannelser ligger vi stor vægt på både den teoretiske og praktiske del af fagene. Vi lader dig kredse om håndværket, samtidig med at du får styr på alt det, der kan være teoretisk og teknisk svært, men som fremtidssikrer din uddannelse.

Få en praktikplads
For at gennemføre en erhvervsuddannelse hos Viden Djurs, er det vigtigt at du hurtigt finder en god praktikplads.

Dine praktikforløb giver dig mulighed for at teste teorierne i virkeligheden. Du får derudover også den håndværksmæssige erfaring, som er altafgørende indenfor dit fag. Kombinationen imellem praktikforløb og undervisning på skolen, giver dig en uddannelse med masser af jobmuligheder fremadrettet – både i Danmark og i udlandet.

Vælg en uddannelse med muligheder – vælg Viden Djurs.

I brochurerne for VID ERHVERVSUDDANNELSER og EUD/EUX-BUSINESS kan du danne dig et hurtigt overblik over, hvad vi udbyder i både Grenaa og Kalø.

Tag på en digital rundtur af Vid Erhvervsuddannelser på Århusvej.

Nu kan du få en rundvisning på Vid Erhvervsuddannelsers afdeling på Århusvej i Grenaa hjemme fra sofaen. Her kan du se klasseværelser, værksteder m.v. og danne dig et indtryk af skolen. Rundvisningen er fyldt med videoer og links som kan fortælle dig mere om lige det område der interessere dig.

🔵 Blue Circle EmojiBlå ikoner er information om de forskellige studieretninger.

🔴 Red Circle Emoji — Dictionary of Emoji, Copy & PasteRøde ikoner er information om skolen og de forskellige lokaler.