KOM TIL UDDANNELSESSAFARI (udsat på ubestemt tid)

Uddannelsessafari er pt udsat på ubestemt tid. Ny dato vil blive udmeldt så snart den kendes.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for en individuel rundvisning. Kontakt studievejleder Jesper Søndergaard på 61610365 eller js@videndjurs.dk.

Som noget nyt og som en erstatning for de aflyste uddannelsesmesser i Rønde og Grenaa grundet covid19, har Center for unge, uddannelse og job – CUUJ Syddjurs og UU Norddjurs fået etableret en ”Uddannelses-safari” – hvor alle ungdomsuddannelser og 10. klassestilbud på Djursland i stedet for byder indenfor i mindre grupper/familier, og med mulighed for at møde både elever og medarbejdere på stederne på forsvarlig vis.

På EUD/EUX-Business vil du blive taget med rundt i skolens faglokaler og her høre kort om uddannelsen fra en elev, der i dette efterår går på grundforløb 1 på enten EUD- eller EUX-Business

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding sker ved henvendelse til Jesper Søndergaard på mail: js@videndjurs.dk. Her bedes I oplyse fulde navn, mail og telefonnummer samt ønsket tidspunkt for ankomst.

EUD Business

Start på uddannelsen
En fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning – er det noget du overvejer?

Vil du gerne have en god solid grunduddannelse inden for Business, så kan du starte på EUD- Business. Uddannelsen foregår både i Grenaa på Århusvej 49 og i Rønde på Skovridervej  3 (Kalø).

Vi har vores eget sted på Kalø, hvor vi har gode lyse lokaler med direkte adgang til egen terrasse. Vi har også vores egen kantine, som deles med andre dagskole-elever på Kalø.

Afdelingen på Århusvej i Grenaa har ligget her i flere år. Vi har et superdejligt skolemiljø, hvor både undervisere og elever er glade for at være og glade for at lære! Eleverne på EUD/EUX Business deler kantine med elever fra værksteds- og køkkenuddannelserne, og det giver en rigtig god blanding af Business og værksted.

Partnerskole i forbindelse med ny Digital handels-uddannelse
Endvidere er Viden Djurs Partnerskole i forbindelse med den nye uddannelse, Digital handel. Du kan læse mere omkring uddannelsen her https://digitalhandel.nu/ og ellers er du velkommen til at kontakte studievejleder, Jesper Søndergaard eller Afdelingsleder, Mikkel Bennetzen, for at høre mere https://www.videndjurs.dk/vid-eudeux-business/studievejledning-eudeux/.

Et miljø med plads til alle
Både i Grenaa og i Rønde/Kalø har vi elever fra 16 år og opefter, og vi har en næsten ligelig fordeling af drenge og piger. Vi har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever.

Lyder det som noget for dig?

Henvend dig til studievejleder Jesper Søndergaard.

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her