EUD Business

Start på uddannelsen
En fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning – er det noget du overvejer?

Vil du gerne have en god solid grunduddannelse inden for Business, så kan du starte på EUD- Business. Uddannelsen foregår både i Grenaa på Århusvej 49 og i Rønde på Skovridervej  3 (Kalø).

Vi har vores eget sted på Kalø, hvor vi har gode lyse lokaler med direkte adgang til egen terrasse. Vi har også vores egen kantine, som deles med andre dagskole-elever på Kalø.

Afdelingen på Århusvej i Grenaa har ligget her i flere år. Vi har et superdejligt skolemiljø, hvor både undervisere og elever er glade for at være og glade for at lære! Eleverne på EUD/EUX Business deler kantine med elever fra værksteds- og køkkenuddannelserne, og det giver en rigtig god blanding af Business og værksted.

Partnerskole i forbindelse med ny Digital handels-uddannelse
Endvidere er Viden Djurs Partnerskole i forbindelse med den nye uddannelse, Digital handel. Du kan læse mere omkring uddannelsen her https://digitalhandel.nu/ og ellers er du velkommen til at kontakte studievejleder, Jesper Søndergaard eller Afdelingsleder, Mikkel Bennetzen, for at høre mere https://www.videndjurs.dk/vid-eudeux-business/studievejledning-eudeux/.

Et miljø med plads til alle
Både i Grenaa og i Rønde/Kalø har vi elever fra 16 år og opefter, og vi har en næsten ligelig fordeling af drenge og piger. Vi har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever.

Lyder det som noget for dig?

Henvend dig til studievejleder Jesper Søndergaard.

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her