Kom til Uddannelsessafari (udsat på ubestemt tid)

Uddannelsessafari er pt udsat på ubestemt tid. Ny dato vil blive udmeldt så snart den kendes.

Du er til hver en tid velkommen til at kontakte os for en individuel rundvisning. Kontakt studievejleder Camilla Matthiesen-Juhl på 20120094 eller camj@videndjurs.dk.

Som noget nyt og som en erstatning for de aflyste uddannelsesmesser i Rønde og Grenaa grundet covid19, har Center for unge, uddannelse og job – CUUJ Syddjurs og UU Norddjurs fået etableret en ”Uddannelses-safari” – hvor alle ungdomsuddannelser og 10. klassestilbud på Djursland i stedet for byder indenfor i mindre grupper/familier, og med mulighed for at møde både elever og medarbejdere på stederne på forsvarlig vis.

På VID Erhvervsuddannelser vil du blive taget med rundt i skolens faglokaler og her høre kort om uddannelsen fra en elev, der i dette efterår går på grundforløb 1 på enten teknologi, byggeri og transport eller fødevarer, jordbrug og oplevelser.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding sker ved henvendelse til Camilla Matthiesen-Juhl på mail: camj@videndjurs.dk. Her bedes I oplyse fulde navn, mail og telefonnummer samt ønsket tidspunkt for ankomst.

STUDIERETNINGER SOM EUD HÅNDVÆRKER