EUD10 Djursland

Mangler du at få styr på de sidste adgangsgivende karakterer, inden du kan starte på en erhvervsuddannelse? Kvalifikationer som får dig tættere på den fremtid du drømmer om? Det og meget mere kan EUD10 Djursland hjælpe dig med.

Hvad er EUD10?
EUD10 Djursland er en tilpasset 10.klasse, hvor du har opkvalificerende fag som dansk, matematik, fysik og engelsk. Grundfag som skal være bestået, hvis du gerne vil rykke videre i uddannelsessystemet. Der er derudover øget fokus på samarbejde med erhvervslivet, en virkelighedsnær og praktisk vinkling, som giver undervisningen ekstra liv og mening.

Undervisningen er primært målrettet erhvervsuddannelserne, men kan også bruges til at søge optagelse på andre ungdomsuddannelser. Har du ikke opnået et karaktergennemsnit på 02 i dansk og matematik, hvilket kræves for at kunne søge ind på ungdomsuddannelserne indenfor EUD og EUX, giver EUD10 Djursland dig et ekstra år til at nå det mål. Ønsker du istedet at finde et godt fritidsjob efter folkeskolen, er EUD10 Djursland stadig et fornuftigt valg. Du fremtidssikrer dig selv, hvis du skulle få lyst til at læse videre senere i livet.

Få afklaring om fremtiden
På EUD10 Djursland møder vi ofte unge mennesker, som ikke er helt afklarede omkring fremtiden. Vælger du derfor at gå på EUD10 Djursland, præsenteres du sideløbende med erhvervsrettede aktiviteter, som kan hjælpe dig med at vælge fremtidens spor. Vigtigst af alt er imidlertid den ekstra tid EUD10 Djursland giver dig. Her må du skynde dig langsomt, hvis du trænger til en tiltrængt pause. Det kan være et sundt valg, du føler dig presset og stresset i det daglige. På EUD10 Djursland skal du selvfølgelig passe sin skolegang, men vi støtter dig i dit valg. Du møder motiverede undervisere, som ikke er bange for at skære igennem, men som også vil dig det bedste. Sammen sikrer vi, at du når dine mål.

Et fedt, lærerigt og udfordrende år
Der findes ikke én bestemt type elev på EUD10 Djursland. Klasserne er sammensatte af meget forskellige elever med hver deres historie – alle er dog under 18 år ved studiestart. Nogle elever søger det praktiske, mens andre trænger til en pause fra karakterræset. Uanset årsagen til dit valg, sikrer EUD10 Djursland dig det bedste faglige fundament, som giver frihed – både nu og i fremtiden.

EUD10 Djursland giver dig et ekstra år fyldt med oplevelser. Vi tager på introtur og en kort men sjov studietur, afholder temadage og arrangerer sjove fællesarrangementer, så du kan lære dine klassekamerater og undervisere bedre at kende. Alt sammen elementer som modner dig og skaber grobund for venskaber og fremtidige drømme. Lær at sige ja, at holde ud og kæmpe videre. EUD10 Djursland er det fundament du trygt kan læne dig op ad.

Vi hjælper dig trygt i mål
På EUD10 Djursland har vi mange initiativer, som gør hverdagen mere hyggelig. Vi starter fx dagen med nybagte boller og te. Vi tager os tid til at tale om stort og småt. Små initiativer som hjælper dig igennem studietiden. Det er hårdt at studere, men nødvendigt for din fremtid. Det betyder imidlertid ikke, at vi ikke også kan hygge os i processen.

Giv dig tid til at vælge rigtigt
Din fremtid byder på alverdens muligheder. Ikke underligt at det kan være svært at vælge den rette vej. Giv dig selv lov til at tænke mulighederne igennem. Giv dig selv lov og tid til at modne. Det er faktisk helt okay at give sig tid til at vælge rigtigt. Det gælder både for børn, unge og voksne. Livet er fyldt med med valg. Mærk efter og start med at opbygge et godt fagligt fundament på EUD10 Djursland.

Læs mere om EUD10 Djursland lige her eud10djursland.dk