KOM TIL UDDANNELSESSAFARI D. 5. NOVEMBER FRA KL. 16

Som noget nyt og som en erstatning for de aflyste uddannelsesmesser i Rønde og Grenaa grundet covid19, har Center for unge, uddannelse og job – CUUJ Syddjurs og UU Norddjurs fået etableret en ”Uddannelses-safari” – hvor alle ungdomsuddannelser og 10. klassestilbud på Djursland i stedet for byder indenfor i mindre grupper/familier, og med mulighed for at møde både elever og medarbejdere på stederne på forsvarlig vis.

På VID Erhvervsuddannelser vil du blive taget med rundt i skolens faglokaler og her høre kort om uddannelsen fra en elv, der i dette efterår går på grundforløb 1 på enten teknologi, byggeri og transport eller fødevarer, jordbrug og oplevelser.

Vi glæder os til at se dig!

Tilmelding sker ved henvendelse til Trine Rossau Haugaard på mail: trha@videndjurs.dk. Her bedes I oplyse fulde navn, mail og telefonnummer samt ønsket tidspunkt for ankomst.

Dygtige hænder og kloge hoveder

Du vil først og fremmest gerne lære et fag helt fra bunden. Samtidig er du klar over, at du senere vil læse videre. Med et EUX-bevis kan du både søge job som faglært håndværker eller søge ind på videregående uddannelser som fx, ingeniør, maskinmester eller noget helt tredje.

Praktik og teori i en stærk kombination
EUX-håndværker er for dig, der er målrettet, har ambitioner og lyst til at kombinere en teoretisk og praktisk uddannelse. Som EUX-håndværker er du attraktiv for virksomhederne, fordi du også har fag på gymnasialt niveau. På VID Erhvervsuddannelser kan du starte en EUX håndværker inden for uddannelserne

Uddannelsens indhold og varighed
Din EUX uddannelse tager ca. 4 – 5 år afhængig af den uddannelse du vælger. En del af din uddannelse foregår i praktik hos en virksomhed.

EUX Håndværker foregår to steder på Djursland, i Grenaa (Århusvej 49) og i Rønde (Skovridervej 3, Kalø).

Læs mere om hvilke fag, der udbydes som EUX-håndværker i faktaarket her …

Kontakt vores studievejleder:

Trine Haugaard
Email:  trha@videndjurs.dk
Telefon: 2153 5371.

Studieretninger som EUX Håndværker