Fødevarer

Hos Viden Djurs udbyder vi flere erhvervsuddannelser indenfor fødevareområdet. Uddannelser der både dækker gastronomi, service, ernæring og sundhed. Eleven sættes i centrum og sikres de bedste fremadrettede muligheder. Så søger du en uddannelse som kan åbne døre, er Viden Djurs det rette sted at starte.

Arbejdet med fødevarer
Længden og indholdet på Viden Djurs’ forskellige fødevareuddannelser varierer. Vekselvirkningen imellem undervisning på skolen og praktikforløb er imidlertid fælles for alle. Det er derfor centralt, at du som elev på én af Viden Djurs’ erhvervsuddannelser, indgår i en samarbejdsaftale med et praktiksted forholdsvist hurtigt. Ønsker du hjælp og rådgivning i den forbindelse, er du altid velkommen til at kontakte studievejledningen.

Venskaber for livet
Hos Viden Djurs plejes studiemiljøet og fælleskabsånden. Der arrangeres løbende hyggelige og festlige arrangementer, hvor eleverne kan lære hinanden bedre at kende – både på de individuelle uddannelser, men også på tværs af fag-grene. Det gode studiemiljø hjælper dig igennem uddannelsen, og skaber glæde og venskaber for livet. Vælg Viden Djurs og få en god uddannelse, og en varm og inspirerende studietid.

 

Start din uddannelse i Grenaa
Når det kommer til fødevareuddannelserne hos Viden Djurs, kan vi tilbyde professionelle grundforløb, som ruster dig til erhvervsuddannelsens videre praktikforløb, samt til det hovedforløb du vælger. Hovedforløbet indenfor fødevareområdet skal du imidlertid tage på en anden skole. Hos Viden Djurs sikrer vi dig det bedste og mest aktuelle grundforløb, samt tid og vejledning, så du kan vælge det helt rette hovedforløb.

Et stærkt fagligt fundament
Hos Viden Djurs har vi en stor stab af dygtige og passionerede undervisere, som evner at koble virkelighed, teori og praksis på et højt professionelt niveau. Herved sikres du som elev et stærkt fagligt fundament og de bedste jobmæssige muligheder fremadrettet. Vi følger udviklingen indenfor branchen og videreudvikler løbende vores uddannelseskriterier, så din uddannelse er tidssvarende og fremtidssikret. Vælg uddannelser som former fremtiden – vælg Viden Djurs.

Få hjælp og rådgivning
Ønsker du hjælp og rådgivning i forhold til uddannelsesvalg, er du altid velkommen til at kontakte Viden Djurs. Kontakt Uddannelses- og Erhvervsvejleder Camilla Matthiesen-Juhl på telefon 20 12 00 94 eller email camj@videndjurs.dk.

Vi hjælper dig!

Vores dygtige studievejledere står altid klar til at rådgive dig i dit studievalg. Derudover har vi løbende Åbenhus arrangementer og brobygningsforløb, hvor du har mulighed for at se skolen fra tætteste hold.

En studieretning, som passer dig

På vores studieretning “Fødevarer” kan du vælge mellem 4 forskellige specialer. Vi har dygtige underviser der giver dig de bedste forudsætninger for at dygtiggøre dig og komme i job efter endt uddannelse.

uddannelser

Se hvilke uddannelser vi på VID Fødevarer kan tilbyde dig. Har du spørgsmål kontakt vores studievejledere.