Industrioperatør

Til dig der brænder for robotteknologi og kvalitetssikret produktionsfremstilling
Som uddannet Industrioperatør er du med til at få Danmark til at løbe rundt. Det gør du ved at betjene og sikre produktionsanlæg i alverdens virksomheder.

Bliv Industrioperatør og skab fremdrift i danske og internationale virksomheder i dag, i morgen og i fremtiden.

Arbejdet som Industrioperatør
Som industrioperatør lærer du at betjene produktionsanlæg og begå dig i en fremstillingsproduktion. Det kræver fagligt kendskab til mange forskellige typer af maskiner og anlæg som styres via computersystemer.

Fremadrettet kan uddannelsen dermed både medføre jobs i metalindustrien, fødevarer, medicin, møbler, fly-fremstilling eller elektronik. Der er med andre ord rigtig gode job-perspektiver med en uddannelse som Industrioperatør.

Det lærer du på uddannelsen til industrioperatør
Når du stater på uddannelsen til Industrioperatør, undervises du både i produktionsformer og processer inden for industrien, produktionsflow ifht. lager og logistik, systematisk fejlfinding, organisering og tilrettelæggelse af arbejdsrutiner, udførelsen af kvalitetssikring og sikkerhedskontroller, forbedring og vedligeholdelse af energi- og miljøforhold og meget mere.

Du får en grundig uddannelse med masser af praktisk erhvervserfaring.

Studiemiljøet
Hos Viden Djurs vægtes det sunde studiemiljø højt. Skolen holder åbent værksted hver torsdag, så eleverne kan mødes og samarbejde på tværs af uddannelserne. Derudover arrangeres løbende hyggelige og festlige begivenheder, som kan knytte eleverne tættere sammen.

Slutteligt afholder skolen en “Innovationsuge” i uge 46. Her kan eleverne sætte skub i drømmene, og sammen udvikle sjove maskiner eller andre inspirerede projekter. Et sundt studiemiljø er fundamentet for en hver god uddannelse.

 

Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består af et grundforløb og et hovedforløb. Uddannelsens varighed afhænger af længden på grundforløbet, samt hvilket speciale du vælger. Det svarer dog maksimalt til 3 år og 2 måneder.

Du kan tage hele uddannelse hos Viden Djurs.

Industrioperatør
Industrioperatør i produktivitet

For mere information om uddannelserne, kontakt Uddannelses- og Erhvervsvejleder Camilla Matthiesen-Juhl på:

Telefon: 20 12 00 94
E-mail på camj@videndjurs.dk

Praktikken former dig fagligt
Når du er elev på en erhvervsskole, er du selv ansvarlig for at finde en praktikplads. Som uddannelses-institution står vi imidlertid altid klar med råd og vejledning.

Du kan evt. starte med at besøge databasen www.praktikpladsen.dk. Her findes et bredt udvalg af godkendte praktikpladser.

Lykkes det dig ikke at finde en praktikplads, kan du fortsætte din uddannelse som skolepraktikelev på Tradium i Randers.

Skoleperioderne i hovedforløbet skal du fortsat tage hos Viden Djurs.

Din fremtid som Industrioperatør
Som Industrioperatør er du sikret gode jobmæssige muligheder fremadrettet. Dit håndværk er eftertragtet indenfor mange forskellige brancher, og du kan både finde arbejde i Danmark og udlandet. Ønsker du at læse videre efter eksamen er i hus, kan du videreuddanne dig til fx Industritekniker. Fremtiden er lys – med en uddannelse som Industrioperatør.

Praktisk information
Uddannelsen til Industrioperatør hos Viden Djurs har holdstart i august. Har du spørgsmål eller ønsker du ydereligere information, er du velkommen til at Uddannelses- og Erhvervsvejleder Camilla Matthiesen-Juhl på:

Telefon: 20 12 00 94
E-mail: camj@videndjurs.dk

Læs mere om uddannelsen i faktaarket her …

Tag på en digital rundtur af Grenaa Erhvervsskole.

På Industrioperatør bruges det meste af tiden i Industri værkstedet på Grenå Erhvervsskole. Nu kan du besøge værkstedet og resten af Grenå Erhvervsskole hjemme fra sofaen. Her kan du se klasseværelser, værksteder m.v. og danne dig et indtryk af skolen. Rundvisningen er fyldt med videoer og links som kan fortælle dig mere om lige det område der interessere dig.

🔵 Blue Circle EmojiBlå ikoner er information om de forskellige studieretninger.

🔴 Red Circle Emoji — Dictionary of Emoji, Copy & PasteRøde ikoner er information om skolen og de forskellige lokaler.

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her