Industritekniker

Industriteknikeren er dig der får teknikken til at spille
Uddannelsen til Industritekniker er målrettet unge, som gerne vil reparere og vedligeholde forskellige typer industrimaskiner. Den er for personer, som har blik for de tekniske detaljer, og som evner at finde og udbedre fejlene, så hverdagen glider planmæssigt. Tag uddannelsen til Industritekniker og få teknikken til at spille.

Arbejdet som Industritekniker
Uddannelsen til Industritekniker giver en grundlæggende viden om forskellige typer industrimaskiner. Det inkludere også reparationer og installationer – både for store og mindre maskiner. Det kan være alt fra kraner til skibsmotorer eller computerstyrede produktionsanlæg i metal- og plastindustrien.

Rent teknisk og håndværksmæssigt lærer du fræsning og svejsning. Derudover undervises du også i teknologiske fag som programmering af computerstyrede maskiner samt produktudvikling.

Studiemiljøet
Drømmer du om et sundt og berigende studiemiljø, er Viden Djurs det rette sted for dig. Her vægtes det sunde studiemiljø højt. Der arrangeres løbende festlige og hyggelige arrangementer, og hver torsdag kan du og de andre studerende, mødes til åbent værksted. En god mulighed for at teste teorierne i praksis.
Det samme gælder når skolen afholder “Innovationsuge” i uge 46. Her kan eleverne sætte skub i drømmene, og sammen udvikle inspirerende projekter og gakkede maskiner. Med andre ord – vælg Viden Djurs, hvis du gerne vil have en god studietid.

Uddannelsens opbygning og indhold
Erhvervsuddannelsen til industritekniker kan vare op til 4 år og 5 måneder afhængigt af dit grundforløb og fag-speciale. Du kan tage grundforløbet hos Viden Djurs. Hovedforløbet skal tages på en anden teknisk skole.

Vælg imellem følgende uddannelser:

Industriassistent

Industritekniker med speciale i maskine

Industritekniker med speciale produktion

For mere information om uddannelserne, kontakt uddannelses- og erhvervsvejleder Camilla Matthiesen-Juhl.

Praktikforløbet
Ligesom på de fleste erhvervsuddannelser er praktikpladsen meget vigtig for hele uddannelsens læringsmål. Det er derfor vigtigt at du hurtigt finder en praktikvirksomhed, og indgår en samarbejdsaftale på skrift, så du er sikret en plads igennem uddannelsen. Det er primært dig eget ansvar, men Uddannelses og Erhvervsvejlederrådgiver Camilla Matthiesen-Juhl vejleder selvfølgelig gerne.

Praktisk information
Vi optager hold på uddannelsen i januar og august. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Uddannelses- og Erhvervsvejleder Camilla Matthiesen-Juhl på telefon 20 12 00 94 eller via mail på camj@videndjurs.dk

Læs mere om uddannelsen i faktaarket her …

Tag på en digital rundtur af Grenaa Erhvervsskole.

På Industriteknikker bruges det meste af tiden i Industri værkstedet på Grenå Erhvervsskole. Nu kan du besøge værkstedet og resten af Grenå Erhvervsskole hjemme fra sofaen. Her kan du se klasseværelser, værksteder m.v. og danne dig et indtryk af skolen. Rundvisningen er fyldt med videoer og links som kan fortælle dig mere om lige det område der interessere dig.

🔵 Blue Circle EmojiBlå ikoner er information om de forskellige studieretninger.

🔴 Red Circle Emoji — Dictionary of Emoji, Copy & PasteRøde ikoner er information om skolen og de forskellige lokaler.

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her