Om VID Medie
På VID Medie Erhvervsuddannelser arbejder vi med alt indenfor hjemmesider, 3D animation og medier generelt. Vi dyrker det teknisk nørdede med stolthed. Så slip din indre nørd fri og start på VID Medie Erhvervsuddannelser. Her får du lov til at arbejde med programmering, design og animation. Der er plads til kreativitet, masser af praktiske øvelser og venskab.

Grundforløb 1
Kommer du lige fra 9. eller 10. klasse starter du på grundforløb 1, som varer 20 uger. Du kan vælge mellem to fagretninger: Computer, Grafik, 3D eller Computer, IT, webdesign.

Efter grundforløb 1 skal du vælge én af følgende erhvervsuddannelser: Webudvikler eller Digital Media. Begge uddannelser kan tages på 3D College eller som almindeligt undervisningsforløb.

Webudvikler
Webudvikler-uddannelsen gør dig i stand til at lave hjemmesider. Webudvikler-uddannelsen er skolebaseret, og du skal derfor ikke lave læreplads for at gennemføre uddannelsen. Læs mere om uddannelsen her.

Digital Media
Digital Media er målrettet dig, der gerne vil arbejde med 3D, web og grafik. Efter grundforløbet på 20 uger skal du finde en læreplads for at komme på hovedforløbet. Du kan på hovedforløbet vælge mellem to specialer: multimedie animator eller multimedie integrator. Læs mere om uddannelsen her.

3D College
På 3D college udbyder vi også uddannelserne Webudvikler og Digital media. Det særlige på 3D College er, at de fleste af eleverne bor på Campus. Det skaber et helt særligt studiemiljø – koncentreret, socialt, energisk og hyggeligt. Her formes venskaber for livet både under og efter undervisningen, samtidig med at individualiteten og selvstændigheden vokser.

Udover undervisningen afholdes spændende kurser, foredrag og workshops – for ikke at glemme LAN-festerne og alle de andre sjove elev-arrangerede arrangementer. Nørd igennem 24/7 på 3D College.

Som elev på 3D College betaler du 4950 kr. om måneden, hvilket både dækker kost, logi og de årlige studieture. Ønsker du ikke at bo på campus, er prisen kun 1200kr. om måneden. Læs mere om 3D College på www.3dcollegedenmark.dk

Fremtidsmuligheder
Vores færdiguddannede elever finder arbejde både i Danmark og i udlandet. De elever der har valgt at specialisere sig inden for 3D, arbejder bl.a. med spiludviklng, VFX og arkitektur i firmaer som: UbiSoft, Kiloo Games, Cadpeople, Dimension Design og Method Studios (Vancouver). Vores elever med webspecialisering arbejder indenfor programmering, front-end udvikling og grafisk arbejde i virksomheder som Impact, CadPeople, Impact og 1stWeb.
En del af vores elever vælger også at læse videre til fx datamatiker eller multimediedesigner.

Se også...

Vores dygtige studievejledere står altid klar til at rådgive dig i dit studievalg. Derudover har vi løbende Åbenhus arrangementer og brobygningsforløb, hvor du har mulighed for at se skolen fra tætteste hold.

En studieretning, som passer dig

På vores studieretning “medie” kan du vælge 3 forskellige retninger.

Vi har dygtige underviser der giver dig de bedste forudsætninger for at dygtiggøre dig og komme i job efter endt uddannelse.

Find den studieretning der passer dig bedst. Kontakt vores dygtige studievejledere for mere information om uddannelserne her på VID Medie.

Uddannelser

Se hvilke uddannelser vi på VID Medie kan tilbyde dig. Har du spørgsmål kontakt vores studievejledere.