Om VID Medie
På VID Medie Erhvervsuddannelser arbejder vi med alt indenfor hjemmesider, 3D animation og medier generelt. Vi dyrker det teknisk nørdede med stolthed. Så slip din indre nørd fri og start på VID Medie Erhvervsuddannelser. Her får du lov til at arbejde med programmering, design og animation. Der er plads til kreativitet, masser af praktiske øvelser og venskab. Vælg én af vores uddannelser og få den fremtid du drømmer om.

Plads til forskellighed
På VID Medie Erhvervsuddannelser har vi mange forskellige elever. Nogle kommer direkte fra folkeskolen, andre starter først efter gymnasiet eller måske senere i livet. Elevernes baggrunde og historier er ligeså forskellige, som de er som individer. Den forskellighed gavner både den enkelte, fagligheden og fællesskabet. Det skaber fundamentet for nogle spændende og nytænkende projektideer på tværs af fag, årgange og uddannelser. En styrke som kommer alle til gavn.

Fremtidsdrømme
Når det kommer til fremtidsdrømmene, er de oftest ligeså forskellige, som vores elever. Du kan vælge at søge arbejde direkte efter studiet. Der er mange firmaer, bureauer og organisationer, som arbejder med 3D animering og webudvikling, som kan bruge én med dine kvalifikationer.
Flere af vores studerende vælger dog at læse videre til fx datamatiker, datanom eller multimediedesigner, hvilket dog kan kræve at du supplerer med ekstra tilvalgsfag.

Aarhus, Grenaa og Rønde
Når det kommer til geografien, kan VID Medie Erhvervsuddannelser også imødekomme vores elever med en vis grad af fleksibilitet. Vi udbyder nemlig fag i både Aarhus, Rønde og Grenaa. Det kan variere en smule fra år til år, så kontakt gerne vores studievejleder for mere information.

En blød opstart
Når du starter på én af vores erhvervsuddannelser indenfor medier, foregår det via et af vores to grundforløb. Kommer du lige fra 9. eller 10. klasse starter du på grundforløb 1 (GF1) som varer 20 uger. Undervisningen tager helt overordnet udgangspunkt i fagene Computer, Grafik, 3D eller Computer, IT, webdesign.

Vælg den rigtige erhvervsuddannelse
Efter grundforløbet, skal du vælge én af følgende erhvervsuddannelser: Web-integrator eller Digital Media. Begge uddannelser kan tages på 3D College eller som alm. undervisningsforløb.

Web-integrator uddannelsen gør dig i stand til at lave hjemmesider, men du arbejder også med design af grafisk materiale som fx salgsmateriale. Undervisningen foregår i Aarhus og Grenaa. Læs mere om uddannelsen her.

Digital Media er målrettet dig, der også gerne vil arbejde med lyd, video, grafik, teknik og tekst. Du skal imidlertid stadig specialisere dig i enten 3D animering eller hjemmesideudvikling i løbet af studietiden.

3D College
På 3D college udbyder vi også uddannelserne Web-integrator og Digital Media på Campus Djursland i Grenaa. Det særlige på 3D College er, at de fleste af eleverne bor på Campus. Det skaber et helt særligt studiemiljø – koncentreret, socialt, energisk og hyggeligt. Her formes venskaber for livet både under og efter undervisningen, samtidig med at individualiteten og selvstændigheden vokser.

Udover undervisningen afholdes der også en masse spændende kurser, foredrag og workshops – for ikke at glemme LAN-festerne og alle de andre sjove elev-arrangerede arrangementer. Nørd igennem 24/7 på 3D College.

3D College er en betalingsuddannelse. Det koster 4800kr. om måneden, hvilket både dækker kost, logi og de årlige studieture. Ønsker du ikke at bo på campus, er prisen kun 1000kr. om måneden.

Se også...

Vores dygtige studievejledere står altid klar til at rådgive dig i dit studievalg. Derudover har vi løbende Åbenhus arrangementer og brobygningsforløb, hvor du har mulighed for at se skolen fra tætteste hold.

En studieretning, som passer dig

På vores studieretning “medie” kan du vælge 3 forskellige retninger.

Vi har dygtige underviser der giver dig de bedste forudsætninger for at dygtiggøre dig og komme i job efter endt uddannelse.

Find den studieretning der passer dig bedst. Kontakt vores dygtige studievejledere for mere information om uddannelserne her på VID Medie.

Uddannelser

Se hvilke uddannelser vi på VID Medie kan tilbyde dig. Har du spørgsmål kontakt vores studievejledere.