3D College

VID 3D College
I Grenaa ligger landets eneste 3D College. Et helt unikt studiemiljø som danner ramme for fremtidens animatorer og webudviklere. Et koncentreret studiemiljø med plads til alt det nørdede og kreative.

På 3D College kan du vælge følgende retninger: 1) webintegrator med speciale i 3D grafik og animation eller 2) multimediedesigner. Uddannelserne varierer i længde alt efter hvilken baggrund du kommer med.

På 3D College, rustes du til en farverig fremtid indenfor webudvikling, film eller 3D animation. En kreativ og teknisk stærk fremtid med masser af muligheder.

Hvornår kan du begynde?
Det er muligt at starte på forskellige tidspunkter, hvis du gerne vil gå på 3D College. Du kan både starte lige efter folkeskolen, eller vente til efter gymnasiet eller efter flere år på arbejdsmarkedet. Uddannelserne tilrettelægges efter den enkelte studerende. Vores studievejleder sidder klar til at vejlede dig til den helt rigtige løsning, tilpasset dig og dine drømme.

Spændende studierejser
En vigtig og lærerig del af undervisningen er studierejserne. Vi besøger 3D skoler rundt omkring i Europa, og samarbejder på tværs af grænser. Det giver dig som studerende en virkelighedsnær forståelse af branchen i Danmark og Europa. Hvem ved – måske kan det endda føre spændende stillinger med sig?

Campus Djursland – fordi det sociale tæller
Der bor ca. 500 elever på Campus Djursland. Videbegærlige, unge mennesker fra vidt forskellige uddannelser og baggrunde. En sammensætning, som skaber et enestående studiemiljø på tværs af campus. Der er mange arrangementer og festligheder, som holder yderligere gang i passionen blandt de studerende. Det er med til at holde fraværsprocenten nede, fordi de studerende hjælper og støtter hinanden. Her skabes der venskaber for livet.

Kost og logi
Vælger du at bo på Campus Djursland, koster det 4.800kr månedligt plus et indmeldelsesgebyr på 5.000kr. Det beløb dækker både logi, kost og studieture. Kost indeholder morgenmad, frokost og aftensmad. Hvis du ikke bor på Campus, koster det kun 1000 kr. månedligt at gå på 3D College + lidt ekstra til studieturene.

Læs meget mere om 3D College lige her: www.3dcollege.dk

Tilmeld dig 3D College lige her

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her