Skolen er mere end fed undervisning...

Viden Djurs har et traditionsrigt studiemiljø med mange tilbagevendende kulturelle og festlige begivenheder og events, som går under betegnelse Svederen.

I løbet af skoleåret arrangeres en række arrangementer i form af foredrag, kaffemøder, gallafest for nuværende og gamle elever, fester, fredagscaféer, politiske valgmøder, juletræspyntning og meget mere. Hvert år kommer nye traditioner til.

Elevråd

Elevrådene på Viden Djurs er de studerendes officielle repræsentation og varetager dine interesser overfor skolens bestyrelse, ledere og lærere.Som elevrådsmedlem har du mulighed for at øve indflydelse på mange af de beslutninger, der tages i skolens dagligdag.

På Viden Djurs har vi 3 elevråd, et på N.P. Josiassensvej og et på Århusvej, begge i Grenaa og et på Skrejrupvej i Rønde.

Hver klasse vælger ved skoleårets start en eller flere repræsentanter til elevrådet.

Åben Skole

Det er fedt at gå i skole og følge undervisningen på vores ungdomsuddannelser, men alt det fede stopper ikke her. På Viden Djurs er der igennem en lang række tilbud mulighed for at få endnu mere ud af vores store fællesskab.

Det hele foregår i din fritid
Den mest seriøse del handler om studier og mulighederne for at øge dine kompetencer. Efter skoletid kan du gå i værkstederne på Århusvej og bruge de faciliteter til netop dit projekt. Lektier laver du bedst i en af studiecafeerne på Viden Djurs. Mangler du lige et enkelt fag eller to for at komme ind på drømmeuddannelsen, har vi også tilbud om at følge sådan nogle en eftermiddag om ugen.

Vi går rigtig meget op i sport her på stedet. Faktisk så meget, at vi har vores egen idrætsforening, nemlig Viden Djurs Sport. VIDS, som idrætsforeningen også bliver kaldt, arrangerer fodbold- og håndboldsturneringer, aktivitetsdage, løb, zumba, svømning og parkour. Derudover har du adgang svømmehallen og Fit & Sund med klækkelig rabat.

Fest og ballade skal der også være plads til, og vi har masser af det. Fællesfester, gallafester og fredagscafeer er spredt med løs hånd over skoleåret, så du får mulighed for at hygge dig med dine kammerater over en gang dart og en øl eller på dansegulvet.

Skolen slutter altså ikke med sidste lektion. Ikke på Viden Djurs.

Fester og fredagscaféer

På Viden Djurs lægger vi vægt på social trivsel. Derfor tilbringer vi gerne mange timer sammen også uden for klasseværelset.

Alle arrangementer vil blive postet på Facebook eller blive annonceret på infoskærmene.

Så gør dig selv og dine kammerater en tjeneste, og følg med i skolens sociale liv. Det bliver en bedre og sjovere fest, hvis du er med.

Fester
Flere gange om året holder vi fester. Det kan være en intro-, en gallafest eller en temafest.

Fredagscaféer
Hygge med kammeraterne inden weekenden.

Studiecafé

Hjælp til lektier
Har du brug for hjælp til dit studie har vi et godt tilbud til dig ”Åbne værksteder torsdag aften”.

Hver torsdag aften er der åbne værksteder i i auto- og i smedeværkstedet. Her vil du altid kunne for at få hjælp til dine lektier- Du skal bare møde op og være med.

Viden Djurs Sport

I idrætsforeningen Viden Djurs Sport (VIDS) kan du dyrke sport på dine præmisser. Henover skoleåret vil der blive sat et bredt spekter af både traditionelle og utraditionelle sportsaktiviteter i gang, der afspejler dine interesser og behov.

VIDS er udsprunget af elevrådene på Viden Djurs. Alle studerende på Viden Djurs kan tilmelde sig VIDS. Alle medlemmer skal betale kontingent.

Meld dig ind for KUN 200 kr. for hele skoleåret, og få mulighed for at få/deltage i:

  • rabat til Pure Fitness, Ydesvej 2, 8500 Grenaa
  • dykker certifikat
  • faldskærmsudspring
  • forskellige sportsevents
  • e-sport
  • personligt medlemskort med mange fordele
  • og meget mere!

Tilmeld dig her …

Kontakt koordinator Lone Petersen, hvis du har spørgsmål til Viden Djurs Sport.

Svømning
Som medlem af Viden Djurs Sport kan du komme i svømmehallen i Grenaa.
Vi har holdsvømning mandag aften fra 21:00 – 22:00 og onsdag aften fra 21:00 – 22:00.
Billetten til holdsvømning (sæsonbillet) kan bestilles sammen med tilmeldingen til Viden Djurs Sport eller du kan bestille den senere på året.

Pure Fitness
Som medlem af Viden Djurs Sport kan du få rabat hos Pure Fitness. Med et månedskort kan du få fri adgang til alle aktiviteter og du kan få professionel og personlig træning og programlægning. En instruktør vil ind imellem tjekke op på dig.

Sted: Pure Fitness, Ydesvej 2 (ved siden af Campus Djursland, svømmehallen og idrætscenteret).

Vi skaber rammerne

for et sundt studie miljø, hvor der både er plads til den seriøst undervisning men også rum for sjov og anderledes aktiviteter på tværs af årgange og uddannelser.