Bygnings- og servicemedarbejder
til VID Erhvervsuddannelser, Kalø

Vi søger en bygnings- og servicemedarbejder med et godt humør, en positiv livsindstilling og med lyst og evner til praktisk arbejde.

JOBBET
Som bygnings- og servicemedarbejder får du hele VID Erhvervs-uddannelser, Kalø som din arbejdsplads, alle bygninger der huser elever, undervisning og fællesarealer og du bliver ansvarlig for alt forefaldende arbejde, reparationer, oprydning ude og inde samt for at holde de udendørs arealer på området.

VI FORVENTER, AT DU
• har en uddannelse inden for området eller anden håndværksmæssig baggrund
• har kørekort
• kan anvende relevante it systemer på brugerniveau
• er udpræget serviceorienteret

VI TILBYDER EN ARBEJDSPLADS MED
• gode kollegaer og fantastisk belliggenhed
• plads til og forventning om personligt initiativ

START
December 2018.

Ansættelsen er på fuld tid og formelt på Viden Djurs, hvor aflønning vil blive iht. gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation. Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede til at søge, uanset alder, køn, religion og etnisk herkomst.

Ansøgning fremsendes senest den 28. oktober 2018 på mail til
popp@videndjurs.dk mærket ”Bygnings- og servicemedarbejder.” Vi holder samtaler løbende. Yderligere oplysninger om stillingen og vilkår kan fås hos bygningsleder Per Popp Therkildsen på mobil 5117 3875.

VID Erhvervsuddannelser, Kalø er en del af Viden Djurs, der er den største ungdomsuddannelsesinstitution på Djursland. På Kalø udbyder vi erhvervsuddannelser indenfor indgangene Fødevarer, jordbrug og oplevelser, Teknologi, byggeri og transport, Kontor, handel og forretning samt den erhvervsrettede 10. klasse EUD10.

Uopfordret ansøgning

Send os en uopfordret ansøgning på mailen: info@videndjurs.dk