Brobygger- og praktikinstruktør

Er du værkstedsvant og vil du være med til at give vores skoleindsats et boost?

På VID Værksted udbyder vi en bred vifte af håndværksuddannelser og vores aktiviteter spænder fra Smed og Industrioperatør til Bager og Tjener. 11 håndværksuddannelser i alt. De fleste af vores elever er fra 15-25 år.

Alt for mange unge mennesker ved ikke nok om vores erhvervsuddannelser, til at kunne træffe et informeret valg om deres næste skridt i livet. En moderne håndværksuddannelse rummer nu så mange muligheder og kompetencer, at både forældre, folkeskolelærere og skolebørn ofte ved forsvindende lidt om dem. Vi laver mange aktiviteter, for at vise dem alle sammen, hvor spændende uddannelserne er og hvor mange muligheder de giver i livet.

Det er her du kommer ind i billedet!
Vi er nu på jagt efter dig, hvis du er en energisk og opfindsom person, der kan lide at begejstre børn og unge, med små og store udfordringer i den praktiske verden. Hvem ved, måske finder du på, at en 8. klasse skal bygge en kran, der kan flytte kanelsnegle over til en bageplade. Måske bygger I en dag domino-baner i værkstedet, der aktiverer lyskontakter og tager et gruppefoto, som en efterskole får med hjem. Eleverne skal opleve, hvor fedt det er at være kreativ og dygtig med hænderne, at kunne samarbejde og at bruge hovedet.

Samtidig skal du have lyst og tålmodighed til at være den centrale person for en håndfuld praktikcenterelever, der både har brug for et tålmodigt øre og en klar opgave. Her er det en fordel, hvis du kender indersiden af et metalværksted eller har arbejdet med automatiserede processer i en industrivirksomhed.

Fælles for begge funktioner er, at du skal have lyst til at arbejde med børn og unge! Desuden forestiller vi os, at du er vant til at færdes på et værksted og har hænderne skruet rigtigt på.

Ansøgning
Vi tilbyder en stilling i et spændende og inspirerende miljø hvor der løbende sker udvikling. Der er tale om en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem relevant organisation og Viden Djurs. Tiltrædelse 1. oktober eller snarest herefter.

Alle interesserede opfordres til at søge stillingen. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund. Vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Ansøgning og CV stiles til ulfw@videndjurs.dk senest onsdag den 17. september 2021 – Der afholdes samtaler i uge 38 og 39 efter nærmere aftale.

Yderligere information kan ske ved henvendelse til afdelingsleder i VID Værksted, Ulf Ibsgaard Wernberg-Møller 50382352 eller på mail: ulfw@videndjurs.dk

 


Viden Djurs er én af landets mest dynamiske og innovative erhvervsskoler og tilbyder både merkantile og tekniske uddannelser. Skolen har mere end 1600 årselever og beskæftiger ca. 240 årsværk. Læs mere om skolen på www.videndjurs.dk

Uddannelsesvejleder

Vi søger en uddannelsesvejleder til afdelingen VID Værksted på Viden Djurs. Vi er en erhvervsuddannelsesafdeling med tilhørende skolehjem, og vi uddanner elever inden for flere håndværksuddannelser.

Vi har i afdelingen fulde uddannelser på Smed og Industrioperatør, samt grundforløb på blandt andet Elektriker, Automekaniker, Gastronom og Tjener. Afdelingen har et højt fagligt niveau og samtidig en stor rummelighed i forhold til elevgrupper med stor diversitet. Omgangstonen er afslappet, og vi sætter stor pris på et godt grin i hverdagen.

Som erfaren og kompetent vejleder har du et indgående kendskab til uddannelsessystemet. Det forventes, at du har erfaring med sparring, vejledning og rådgivning og er vant til at tale med unge. Du udviser forståelse for de unges situation og opfatter den unge som en ansvarlig aktør i eget liv. Du arbejder hjemmevant med trivsel og fastholdelse.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

 • Optagelse og vejledning af nye ansøgere
 • Støttende indsats over for eleverne
 • Lære- og praktikpladsvejledning til eleverne
 • Elevsamtaler, fraværssamtaler og trivselstiltag i tæt samarbejde med underviserne
 • Markedsføring og profilering af vores uddannelser på uddannelsesmesser og Åbent hus arrangementer
 • Samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning (UU) og øvrige eksterne samarbejdspartnere
 • Udarbejdelse af personlige uddannelsesplaner for eleverne

Vi søger en medarbejder, der:

 • har en diplomuddannelse i vejledning eller anden relevant uddannelse
 • har lyst til at brande og sælge vores uddannelser
 • har kendskab til eller erfaring med erhvervsuddannelserne og uddannelsessystemet generelt
 • brænder for at skabe trivsel for en gruppe elever med forskellige forudsætninger
 • har erfaring med at arbejde med unge i alderen 17-25
 • har flair for administrative opgaver

Jobbet indeholder mange samarbejdsflader, og du trives med smil og energi på mange forskellige arenaer både inden for og uden for organisationen. I det daglige arbejder du tæt sammen med kontaktlærere, afdelingsleder, administration, UU-vejledere og faglærere m.fl.

Kontakt afdelingsleder Ulf Ibsgaard Wernberg-Møller på tlf. 50 38 23 52, hvis du ønsker mere information om stillingen. Ansøgning og CV mærket ”Uddannelsesvejleder – VID Værksted” mailes til uddannelsesvejleder@videndjurs.dk. Ansøgningsfristen er den 12. september 2021 kl. 12.00. Der gennemføres samtaler i uge 38. Stillingen er en fuldtidsstilling, med tiltrædelse snarest muligt.

 


Viden Djurs er én af landets mest dynamiske og innovative erhvervsskoler og tilbyder både merkantile og tekniske uddannelser. Skolen har mere end 1600 årselever og beskæftiger ca. 240 årsværk. Læs mere om skolen på www.videndjurs.dk

Uddannelsessekretær på Viden Djurs

Viden Djurs er en erhvervsskole beliggende i Grenaa. Vi søger to uddannelsessekretærer med tiltrædelse snarest muligt.
Den ene stilling er på fuld tid til vores erhvervsuddannelser og den anden stilling er på deltid (25 timer) til vores gymnasieuddannelser.

Jobprofil

Vi tilbyder en spændende, selvstændig og varieret hverdag, hvor du sammen med gode kollegaer skal servicere skolens elever, uddannelsesafdelinger samt virksomheder.

Dine ansvarsområder vil bl.a. være:

 • Administration i forbindelse med vores uddannelser (grundforløb, hovedforløb og gymnasieuddannelser)
 • Reception/omstilling
 • Overlappende funktioner med andre uddannelsessekretærer på tværs af administration og uddannelsesområder, herunder vores planlægningsafdelinger som håndterer skemalægning og arbejdstidsopgørelser
 • Ad hoc opgaver ifm. det daglige arbejde i afdelingen

Ansøgerprofil

Vi har bl.a. følgende forventninger til dig, dine kompetencer og kvalifikationer:

 • Uddannelse som kontorassistent eller anden relevant uddannelse
 • Erfaring med administrative opgaver – og gerne fra en erhvervsskole
 • Rutineret bruger af Office-programmerne, og har let ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Struktureret i dit arbejde, og vant til at have mange bolde i luften
 • Har en udpræget sans for systematik og et fokus på detaljer
 • Gerne med kendskab til forskellige studieadministrative systemer (f.eks. Uddata+, EASY-P)

Som ansat i administrationen er du en del af støttefunktionen for hele Viden Djurs. Vi leverer god service og høj faglig kvalitet, og det kræver, at du er god til at kommunikere og samarbejde både med kollegaer, elever og samarbejdspartnere, samt besidder evnen til at sætte dig ind i fagligt stof som vejledninger og bekendtgørelser for overholdelse af lovgivning.

Løn og ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Tiltrædelse

Efter aftale – senest 1. november 2021.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om jobbet kan fås ved henvendelse til administrationschef Marianne Holck, tlf. 8758 0401 eller på mh@videndjurs.dk

Ansøgning

Send din ansøgning senest den 17. september 2021 på mail til: mh@videndjurs.dk med angivelse af ”Uddannelsessekretær” i emnefeltet. Samtaler påtænkes afholdt løbende.

Alle interesserede uanset race, alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

 


Viden Djurs dækker over paraplyorganisationen for VID Gymnasier og VID Erhvervsuddannelser samt VID detail og Viden Djurs Skillz, men også 3D College, Game College, Brazil Football College, Kalø Økologisk Landbrugsskole, EUD10 og 10KCD er en del af Viden Djurs.

Uopfordret ansøgning

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Send den til info@videndjurs.dk