VID Medie søger underviser i webudvikling

Vi søger en dygtig medarbejder til undervisning i webudvikling. Kunne det være dig?
På VID Medie uddanner vi elever med faglige profiler, der retter sig mod webudvikling og spil- og animationsbranchen.

Dine arbejdsområder og kvalifikationer:
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et team af erfarne webudviklere. Faglig sparring og fælles udvikling ligger os meget på sinde.
Det forventes, at du har flere års erfaring med webudvikling.
I arbejdet kommer du til, i samarbejde med andre undervisere fra teamet at stå for undervisningen af hovedforløbet på Webudvikler-uddannelsen.
Det er vigtigt, at der er en stram struktur og organisering af undervisningen, men du vil have mulighed for at sætte et stort præg på forløbet.

Du har lyst til formidling og til at have med unge mennesker at gøre.

Vi forventer, at du:

 • er en haj til HTML og CSS
 • er velbevandret i udvikling af dynamiske hjemmesider
 • er stærk til javascript
 • har erfaring med Angular eller REACT
 • har empati, integritet og en anderkendende tilgang
 • kan videreformidle viden og information, såvel mundtligt og skriftligt

Det er en fordel, hvis du har undervist før, men ikke noget krav.

Stillingen er tidsbegrænset frem til og med maj 2020 med mulighed for forlængelse. Som udgangspunkt er der tale om en fuldtidsstilling, men deltid kan aftales. Tiltrædelse pr. 1. august 2019.
Kontakt afdelingsleder Alex Townley Porsborg på tlf. 6063 0211, hvis du ønsker mere information om stillingen.

Ansøgning og CV mærket ”Webudvikler” mailes til webudvikler@videndjurs.dk senest fredag den 14. juni kl. 12.00. Vi afholder samtaler først i uge 25.

Viden Djurs er én af landets mest dynamiske og innovative erhvervsskoler og tilbyder både merkantile og tekniske uddannelser. Skolen har mere end 1500 årselever og beskæftiger over 200 årsværk. Læs mere om skolen på www.videndjurs.dk.

VID Innovation søger erfaren Art Director

Vi søger en yderst erfaren Art Director til opstart af nyt Art Studio i Game Hub Denmark Inkubatoren. Kan du se dig selv rådgive spilvirksomheder om spilgrafik og samtidig sætte retning og rådgive studerende fra 3D College i spilgrafiske opgaver i forbindelse med opgaver i inkubatoren? Ja så er du helt sikkert den, vi søger til en nyopslået stilling som Art Director til Game Hub Denmark Inkubatoren i Grenaa.

Dine arbejdsområder og kvalifikationer:

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med et team af unge 3D College studerende som brænder for spilgrafik. Du skal kunne vejlede og sætte retning for de unge studerende samtidig med I som team varetager rådgivning vedr. grafiske løsninger til Inkubatorens spilvirksomheder.

Det forventes, at du har flere års erfaring med udvikling af spilgrafik og med vejledning af studerende og det vil klar være en fordel om du besidder organisationsforståelse for vores værdikæde og vores mange spilrelaterede uddannelser her i Grenaa.

I arbejdet kommer du til, i samarbejde med Inkubatorens ledelse at udvikle en strategi og handlingsplan for Art Studio som det forventes at du også er i stand til at føre ud i livet efterfølgende.

Du har lyst til formidling, rådgivning og til at have med unge mennesker at gøre.

Vi forventer, at du:

 • er stærk i udvikling af spilgrafik og grafisk design generelt
 • kan rådgive de unge i inkubatoren om grafisk design i spiludvikling samt dokumentation af den grafiske flade i spil
 • har undervist i grafisk design og er vant til at vejlede studerende
 • har stort branchekendskab til spilbranchen og til spiluddannelserne her i Grenaa
 • har empati, integritet og en anderkendende tilgang
 • kan videreformidle viden og information, såvel mundtligt og skriftligt

Stillingen er tidsbegrænset frem til og med august 2020 med mulighed for forlængelse. Som udgangspunkt er der tale om en deltidsstilling på 30 timer om måneden, men på sigt vil der være mulighed for øget timetal. Tiltrædelse pr. 1. sept. 2019.06.17

Kontakt Programchef Ditte Juul Kristensen på tlf. +45 20613127 eller mail: dmjk@videndjurs.dk, hvis du ønsker yderligere information om stillingen.

Send en skriftlig ansøgning og CV mærket ”Art Director” til dmjk@videndjurs.dk hurtigst muligt eller senest mandag den 1. juli kl. 12.00, da vi afholder samtaler løbende. Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingen. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

Viden Djurs er én af landets mest dynamiske og innovative erhvervsskoler og tilbyder både merkantile og tekniske uddannelser. Skolen har mere end 1500 årselever og beskæftiger over 200 årsværk. Læs mere om skolen her på vores hjemmeside.

Timelærere til matematikundervisning

VID Gymnasier i Grenaa søger timelærere til at undervise i matematik på HTX resten af dette skoleår.

Vi har 3 matematikhold på vores HTX-afdeling i Grenaa, hvor undervisningen vil kunne varetages af 2-3 studerende ved siden af studierne.

Er du kandidatstuderende eller tæt på, og kunne du tænke dig at afprøve dine evner som underviser? Så er denne mulighed måske noget for dig. Du vil få relevant erhvervserfaring, og samtidigt kunne supplere din SU.

Vi skal nok hjælpe dig godt i gang med undervisningen. Du vil få tilknyttet en mentor, der fungerer som din vejleder i ansættelsesperioden. 

Hvis du vil høre mere om denne jobmulighed, kan du kontakte skolens rektor Morten Bang på tlf. 2021 0647 eller på mbs@videndjurs.dk. Her på skolens hjemmeside på kan du læse mere om vores uddannelser.

Send en skriftlig ansøgning til mbs@videndjurs.dk hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingerne. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

 

Uopfordret ansøgning

Send os en uopfordret ansøgning på mailen: info@videndjurs.dk