Game College søger undervisere i spiludvikling

Drømmer du om at være en del af teamet bag Danmarks førende spiludviklingsuddannelse?

Brænder du for at formidle din viden om spiludvikling og samtidig klæde nogle unge mennesker på til en fremtid i industrien?

Er du passioneret spiludvikler og gamer?

Hvis du kan svare ja til disse tre spørgsmål, har vi måske stillingen til dig. Vi søger lige nu undervisere til Design B, Programmering B, Teknologi B og vores spiludviklingsværksted.

Undervisningen foregår ofte i problembaserede projekter, hvor eleverne arbejder med at udvikle deres egne produkter. Du skal derfor være stærk i rollen som vejleder såvel som underviser.

På Game College toner vi fagene så eleverne får den størst mulige viden om de konkrete værktøjer og teknikker de skal bruge, når de arbejder med spiludvikling. Som underviser skal du derfor være kompetent i en (eller flere) af følgende programmer: Unity3D, Adobe Photoshop og 3D Studio Max (eller Maya). Erfaring fra arbejde i industrien som fx producer, grafiker, programmør, leveldesigner eller en anden relevant beskæftigelse er en stor fordel.

For at undervise i gymnasiet skal du have en relevant videregående uddannelse på kandidatniveau, eller en bachelorgrad i kombination med efteruddannelse og erhvervserfaring på kandidatniveau.

Skriftlig ansøgning skal være skolen i hænde senest tirsdag d. 31. juli 2018 kl. 12.00 på mbs@videndjurs.dk. Vi gennemfører samtaler løbende, så jo før vi hører fra dig, jo bedre er dine chancer for, at det lige netop er dig, der får lov til at præge den kommende generation af danske spiludviklere.

For yderligere information kontaktes uddannelsesleder Anders Vang på tlf. 5155 3638 eller på avpe@videndjurs.dk. Endvidere henvises til skolens hjemmeside her, hvor du kan læse mere om vores uddannelser.

Alle interesserede uanset baggrund opfordres til at søge stillingerne. Løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende organisation.

VID Gymnasier, N.P. Josiassens Vej 44E, 8500 Grenaa
VID Gymnasier udgør sammen med VID Erhvervsuddannelser den organisatoriske enhed Viden Djurs.
Vi lægger vægt på selvstændighed, troværdighed, fællesskab, ansvarlighed og anerkendelse.

Uopfordret ansøgning

Send os en uopfordret ansøgning på mailen: info@videndjurs.dk