Første EUX-Business student nogensinde

31-årige Ditte Kroer Bertelsen skrev sig ind i historien

Fredag 21. juni blev den første student fra EUX-Business på Kalø udklækket. Det var ikke en hvilken som helst student – det var nemlig den første EUX-Business student på Kalø efter at uddannelsen startede op i 2017.

Ditte Kroer Bertelsen, 31 år fra Thorsager, var den første der kunne kalde sig student efter en veloverstået eksamen i markedskommunikation. Hele hendes familie var der til at lykkeønske hende med blomster og champagne, hvorefter hun vanen tro skulle hejse flaget sammen med afdelingsleder, Mikkel Bennetzen.

Ditte Kroer Bertelsen har allerede styr på fremtiden og skal starte som kontorelev ved Fødevarestyrelsen, et arbejde som hun ser meget frem til. Ditte Kroer Bertelsen kan nu holde en velfortjent sommerferie inden hun skal starte i lære 1. september 2019.

EUX-Business er en erhvervsfaglig studentereksamen, hvor eleverne går i skole i 2 år og herefter skal i lære i en virksomhed i 2 år. Uddannelsen skaber nogle fagligt meget stærke elever, da de modtager undervisning på A- og B-niveauer. Efter endt praktiktid har eleverne mulighed for at læse en videregående uddannelse eller fortsætte karrieren inden for erhvervslivet.

EUX-Business på Kalø er en del af Viden Djurs og placeret i idylliske omgivelser ved Kalø med udsigt over Kalø Vig. Skolemiljøet er kendetegnet ved, at det er trygt og hvor eleverne får et tæt venskab med hinanden samt en tæt relation til underviserne.