Jeppe og Jan har valgt Fodbold og EUX

#fodbold #faglighed #fællesskab

På Brazil Football College har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige uddannelser. I denne uge har vi taget en snak med to af vores nye EUX-elever, Jan og Jeppe, som begge er 17 år.

De startede på EUX Business i August og har begge valgt at bo på vores Campus. Som elev på en af vores Erhvervsuddannelser kan du benytte dig af muligheden for at få dit ophold på skolehjem betalt, hvis du opfylder kravene omfattet afstanden fra hjemmeadresse til skolehjemmet.

Læs om vores Skolehjem og dine muligheder: Klik her

#FODBOLD

Både Jan og Jeppe har valgt Brazil football College da de elsker fodbold og muligheden for, at kombinere skole og fodbold er den helt rigtige kombination for de to drenge, der altid møder op til træning med et smil på læben når udsigten er leg med læderbolden.

 

Foto: Jeppe og Jan til morgentræning på Brazil Football College

Som så mange andre unge drenge drømmer både Jan og Jeppe om et liv som professionel fodboldspiller. En drøm som for de fleste starter i de helt store klubber og ender med en lidt mere jordnær drøm.

”Man har vel altid haft en drøm om at spille for Manchester United, men det kan nok ikke lade sig gøre, siger Jeppe der spiller U19 liga 2 i Nørager.”  

Det kan godt være Manchester United har lange udsigter, men for Jan lever drømmen om livet, som professionel fodboldspiller stadig i bedste velgående. Han har været så dygtig at han de kommende uger skal til prøvetræning hos AGF´ U19 ligahold. Vi krydser fingre for at AGF ser samme talent i Jan, som vi for længst har set.

”Jeg håber at jeg kan komme til at spille fodbold på et højt niveau. Fordi jeg elsker at spille fodbold. Siger Jan”

#FAGLIGHED

Selvom fodbolden er en meget stor del af Jan og Jeppe´ liv, så er de begge bevidste om at uddannelse er vigtigt og med en EUX Business har de valgt en uddannelse der kombinerer en erhvervsuddannelse med en gymnasial eksamen.

Det åbner dørene op til en fremtid der kan gå i flere retninger og for to drenge som Jan og Jeppe, der ikke helt har lagt sig fast på en bestemt retning, er uddannelsen perfekt og giver dem mulighed for både at komme i lære eller tage en videregående uddannelse.

“Jeg har en drøm om at få en god uddannelse og få et godt job og det starter med EUX Business på Viden Djurs, siger Jeppe”

Læs om vores EUX Business: Klik her

#FÆLLESSKAB

Fodbold er en holdsport og både Jan og Jeppe fremhæver det første halve år på Brazil, som helt fantastisk. En stor del af skylden for den gode start sender de i retning af det unikke fællesskab der findes på Brazil-holdet.

Foto: Brazil Football College, august 2020

”Det har været et rigtigt fedt første halvt år, hvor vi har lært en masse nye mennesker at kende. Det er dejligt at bo på Campus sammen med de andre Brazil-drenge – det er bare et mega fedt fællesskab vi har på Brazil, siger Jan og Jeppe samstemmigt”

Mega fedt er det også at have Jan og Jeppe som en del af Brazil-holdet og vi glæder os til mange flere oplevelser både på og udenfor banen med de to glade drenge.

Drømmer du om at blive Brazil-elev og overvejer du at tage en erhvervsuddannelse, så tøv ikke med at kontakte Brazil-koordinator, Nanna Johansen på E-mail: najo@videndjurs.dk