Ny uddannelseschef
på Viden Djurs

Rikke Aavad er ansat som uddannelseschef i en nyoprettet stilling på Viden Djurs. Hun træder ind i ledelsesgruppen pr. 17. august 2020, hvor hun får det overordnede ansvar for uddannelserne under VID Erhvervsuddannelser

Viden Djurs har ansat Rikke Aavad som uddannelseschef. 

Rikke Aavad tiltræder 17. august 2020 og bliver chef for seks afdelinger, som hun skal samarbejde med omkring uddannelsen af elever på skolens forskellige grundforløb, hovedforløb, skolepraktik, kursus- og efteruddannelsesaktiviteter samt 10. klasser.

Solid erfaring med ledelse og erhvervsuddannelser
Rikke Aavad er 49 år og kommer fra en stilling som forretningsudvikler ved GB Meat Group. Oprindeligt er hun uddannet frisør og kom, efter en periode som blandt andet selvstændig, til det nuværende Tradium, hvor hun over 16 år gik fra at være faglærer, til afdelingsleder og sidenhen uddannelseschef, hvilket giver hende et solidt afsæt for at indgå i udviklingen af VID Erhvervsuddannelsers område.

– Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere Rikke Aavad som vores nye uddannelseschef og kollega på Viden Djurs. Hun har en meget spændende og relevant profil, med bred erfaring fra erhvervsuddannelsesområdet, som vi bestemt er interesseret i at drage fordel af, siger Bo Nørregaard Jensen, direktør på Viden Djurs.

Vigtigt arbejde forude
Rikke Aavad er spændt på igen at arbejde med uddannelse, og hun glæder sig til mødet og samarbejdet med alle medarbejderne i afdelingerne samt Viden Djurs’ eksterne interessenter:

– Viden Djurs er lidt fortællingen om ”humlebien der ikke vidste, at den ikke kunne flyve”, hvor man qua innovation og entreprenørskabs er lykkedes med at skabe en god skole for elever og medarbejdere med en bred pallette af uddannelser til glæde for Djursland. Efter fem fantastiske år i det private erhvervsliv, kunne jeg mærke, at tiden var kommet til, at jeg gerne ville tilbage til skoleverdenen.

Udover at have fokus på arbejdet med 10. klasserne og uddannelse af nye medarbejdere til det omkringliggende erhvervsliv, har Rikke Aavad også hæftet sig ved det værdisæt, hun fornemmer i forhold til, hvordan man som skole ønsker at lykkes via begreber som ordentlighed, åbenhed og fornyelse med respekt for historien.

– Jeg glædes ved tanken om at blive en del af Viden Djurs og den forestående strategiproces, da jeg drives af at bidrage til at omsætte strategiske mål, muligheder og potentialer til virkelighed. Det er vigtigt for mig, at det sker i samspil med dygtige kollegaer, og glæden er stor, når vi i fællesskab lykkes med at realisere de satte mål. Jobbet, som uddannelseschef, byder i min optik på gode og interessante udfordringer, og personligt giver det rigtig meget mening for mig at arbejde med mennesker og uddannelse, siger Rikke Aavad.

 

Privat er Rikke Aavad gift, mor til en voksen datter, der studerer på Aarhus BSS og bor i Aarhus.