En verden af uddannelsesmuligheder

Viden Djurs – din uddannelsesportal til en verden af muligheder
Viden Djurs er én af de vigtigste uddannelsesaktører på Djursland. Her finder du fremtidens uddannelser indenfor et væld af spændende områder. Viden Djurs sætter eleven i centrum uanset alder og uddannelsestrin.

Viden Djurs sikrer dig fagligt stærke og innovative uddannelser – med tag i virkeligheden. Vi hjælper dig med at få studenterhuen i hus, med udviklingen af dine håndværksmæssige kompetencer og med din efter- og videreuddannelse. Undervisningen er virkelighedsnær og nytænkende, og udvikles løbende i samspil med lokale og internationale virksomheder. Det sikrer dig kvalitetsbevidste, erhvervsrettede uddannelser med gode fremtidssikrede muligheder.

VID Gymnasier
Hos Viden Djurs kan du tage de gymnasielle uddannelser HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Begge uddannelser giver adgang til et væld af videregående uddannelser. Du kan læse mere om vores Gymnasielle uddannelser lige her.

VID Erhvervsuddannelser
Hos Viden Djurs tilbyder vi et stort udvalg af gode erhvervsuddannelser – både indenfor medier, mekanik, el, metal, handel, økologisk landbrug og fødevarer. Du kan læse meget mere om vores Erhvervsuddannelser lige her.

10KCD i Grenå og EUD10 Kalø i Rønde – en del af Viden Djurs
På vores 10 klasser har vi særligt fokus på den faglige udvikling, din afklaring omkring valg af ungdomsuddannelse samt din personlige og sociale udvikling, så 10. klasse er et godt valg hvis du:

  • har lyst til at prøve et anderledes skoleår
  • gerne være en del af et fedt ungdomsmiljø
  • gerne vil blive bedre til at møde op og få lavet mine lektier til tiden
  • vil være lidt mere sikker på mig selv, og styrke min selvstændighed

Flyt på college og bliv klogere på fremtiden
Viden Djurs har nogle unikke uddannelser indenfor 3D computerspil og fodbold, hvor du som elev enten kan bo på vores skolehjem eller Campus Djursland kollegiet. Vi kalder koncepterne 3D College, GameCollege eller Brazil Football College. Livet på college giver dig mulighed for at investere endnu mere af dig selv i studielivet, interesserne og vennerne. Det handler om DIN fremtid – vælg en fagligt stærk og inspirerende college-uddannelse hos Viden Djurs.

VID Efter- og videreuddannelser
Drømmer du om at videreuddanne dig, eller er tiden inde til en god efteruddannelse? Så står Viden Djurs klar til at hjælpe. Vi tilbyder skræddersyede efter- og videreuddannelser, som kan udvikles i samspil med din arbejdsgiver eller jobkonsulent. Vi rådgiver selvfølgelig også i forhold til tilskudsmuligheder. Sammen finder vi den helt rette løsning for dig, så du sikrer dine jobmæssige muligheder fremadrettet.

Bliv en del af et innovativ fælleskab, og form din egen fremtid, hos Viden Djurs

Innovation fremstår..

Som den bærende kompetence og drivkraft i alle vore uddannelser og fag.