Dit hjem under uddannelse

Skolehjemmet er for dig, som:

  • Kommer langvejs fra
  • Har mere end 5 kvarters transporttid mellem din bopæl og dit uddannelsessted
  • Og for dig, som gerne vil efterskoleoplevelsen lidt mere.

Et ophold på et skolehjem minder lidt om efterskoler og kostskoler – forskellen er bare, at eleverne er lidt ældre. Kært barn har mange navne, men om man kalder det et skolehjem, et elevhotel, college eller erhvervskollegie, så er det et trygt sted, hvor du kan bo sammen med andre unge, som også er ved at tage en uddannelse. Oveni det gode sociale miljø, hvor du kan få en masse gode venner, så står vores køkken også for lækker mad.

Flyt hjemmefra – uden at være alene

Ved at vælge skolehjemmet til, får du mulighed for at rykke teltpælene op hos mor og far og i stedet indlogere dig på vores skolehjem. På den måde kan du bo direkte på skolen og være fælles ikke bare om det faglige, men også om alt det andet. Et skolehjem er nemlig ikke blot et sted, hvor du bor, men også en hverdag fuld af liv, sjov, gode venner og fantastiske faciliteter. Det er her, du spiser, sover og hænger ud – døgnet rundt. Det er at følge drømmen 24/7.

Er du under 18 år, er hele pakken gratis. 24/7 vil du kunne færdes i et godt og sundt skolemiljø med et stærkt hold af kompetente lærere, aktivitetsmedarbejder, coach, studievejleder og skolehjemsvagter, kunne spise god, hjemmelavet mad morgen, middag og aften og boltre dig i et hav af fritidsaktiviteter uden at det koster dig en krone.

Der findes ingen hverken billigere eller bedre måde at prøve kræfter med livet, få en stærk, faglig uddannelse og en masse nye venner!

Skolehjemsvagterne sørger for, at du kommer op til rette tid til din undervisning, og aktivitetsmedarbejderen sørger for, at du ikke keder dig efter endt skoledag med en masse aktivitetstilbud.

Medarbejderne i vores køkken sørger for en sund og nærende kost med hele 5 måltider om dagen, og skolehjemmets kontaktperson står altid klar til at hjælpe dig med svar på spørgsmål, hjælp til tøjvask og andre praktiske gøremål.

 

Vi glæder os til at se dig! 

Læs mere om de enkelte skolehjem

Viden Djurs tilbyder flere forskellige skole hjem. På den måde sikre vi et miljø og område der passer til den enkelte elev. Læs mere om de forskellige muligheder her.