HHX Business og finans

Business og finans
På HHX tilbyder vi en helt særlig business og finans linje – for fremtidens ledere. Har du store ambitioner, også hvad angår dine finansielle fremtidsudsigter, så er vores business – og finans linje den rette studieretning for dig.

Højt til loftet og fart over feltet
Der findes mange studieretninger med speciale i business. Grunden til at du skal vælge HHX Business og finans VID Gymnasier er, at vi er ekstra kvalitetsbevidste, målrettede og ambitiøse både på dine og vores vegne. Vi sikrer, at du undervises af fagligt stærke undervisere, som altid er opdaterede på den nyeste viden inden for innovation og forretningsudvikling. Du får både virksomhedsøkonomi og afsætning på A-niveau, hvilket skaber et solidt fundament, der kan hjælpe dig med at starte egen virksomhed eller læse videre. Det er også muligt at tilvælge forskellige valgfag undervejs, så du får en ungdomsuddannelse skræddersyet efter dine drømme og behov. Alle fag videreudvikles fortløbende i tæt dialog med erhvervslivet, så vi hele tiden er i øjenhøjde med samfundet og det nyeste inden for erhverv og handel.

Succes kræver mod
Det kræver mod at være ambitiøs og at turde drømme stort. Vores samfund har brug for modige unge mennesker, som kan skabe vækst herhjemme og i udlandet. På HHX Business og finans har vi mange forskellige studerende. Det der er fælles for alle, er ønsket om at nå langt både fagligt og erhvervsmæssigt. Mange af vores elever ser sig selv som fremtidige ledere med stærke visioner. Unge som gerne vil være med til at forme samfundet og erhvervslivet. Det hjælper vi dem med at opnå med udgangspunkt i virkelighedsnær undervisning – hvis du vil vinde, må du først lære hvordan.

”Jeg gik på HHX Business linjen, og det har været lige noget for mig. De emner og ting, der bliver taget op, er meget virkelighedsnære. Samtidig kan man mærke, at der er plads til alle. Både undervisere og elever er meget imødekommende. Ud af de 3 år fik jeg en masse viden og erfaring med mig videre i livet. Og så har jeg fået venskaber for livet, både blandt elever og undervisere.” Irma Halilovic, tidligere elev.

Form din egen fremtid
At starte egen virksomhed og lede andre til fælles succes er hårdt arbejde. Det kræver høj faglighed og et helt særligt drive. Dine undervisere på businesslinjen forsøger derfor at få hele dit potentiale i spil.

Vi har forventninger til dig, men står altid klar til at hjælpe og rådgive, så vi ikke taber dig i processen. Læring handler om samarbejde imellem elever, erhvervsliv og underviser. Sammen når vi de bedste mål og resultater.

Tre lærerige år
Ud over virksomhedsøkonomi og afsætning på A- niveau undervises du også i en række klassiske, gymnasiale fag som dansk, engelsk, matematik, historie og samfundsfag. Herved holdes flere døre åbne, hvis du vælger at fortsætte på en videregående uddannelse efter studentereksamen.

Derudover modtager du også undervisning i international økonomi, erhvervsjura og informatik – erhvervsrettede fag med mange anvendelsesmuligheder. Slutteligt kan du vælge valgfag som psykologi, retorik, innovation, kulturforståelse, filosofi og idræt, som sikrer din uddannelse endnu mere faglig tyngde. Mulighederne er åbne, men målrettede. Uanset hvordan du vælger at opbygge din HHX-uddannelse, så vil undervisningen være erhvervsorienteret. De cases vi bruger, er aktuelle og virkelighedsnære. Det, du lærer hos os, er noget, der efterspørges både i Danmark og internationalt.

Videreuddannelsesmuligheder
Find information om videreuddannelsesmuligheder her: https://ug.dk/vaerktoej/adgangskortet/

Business og Finans-linjen på HHX Grenaa

Business og Finans-linjen på HHX Rønde

Brug for hjælp?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.