Studieretningen for dig, der ønsker at gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig fremtid

People, Planet, Profit-linjen er en yderst aktuel og relevant studieretning, der giver dig indsigt i, hvordan der kan skabes en bedre fremtid med fokus på klima og bæredygtige løsninger. En bæredygtig fremtid er et fælles ansvar, som vi alle er nødt til at bidrage til som individer, virksomheder og samfund – på såvel nationalt som internationalt plan.

En bæredygtig udvikling – FN’s 17 verdensmål
På People, Planet, Profit-studieretningen vil du opleve, at vi med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål arbejder med virksomheder og organisationers udvikling og implementering af bæredygtige forretningsmodeller og strategier.

Det kan være i forhold til samarbejdet med virksomhedens leverandører og andre samhandelspartnere, hvor det er vigtigt, at råvarer er fremstillet på en forsvarlig måde og leverandørens medarbejdere sikres gode arbejdsforhold. [mål 12]

På People, Planet, Profit- studieretningen kan du arbejde med udviklingen af bæredygtige arbejdspladser, hvor virksomhederne har øje for ligestilling, trivsel på arbejdspladsen samt kompetenceudvikling af medarbejderne. [mål 5 og 8]

 

I en tid med flere politiske forbrugere, der efterspørger bæredygtige produkter, arbejder vi på People, Planet, Profit-studieretningen med udvikling af bæredygtige strategier som en naturlig del af at overleve i den stadigt stigende nationale som internationale konkurrence. [mål 8 og 9]

Bliv en del af en grønnere fremtid
Begreber som cirkulær økonomi, 3-dobbelt bundlinje og den grønne forsyningskæde er et stort fokusområde i både lokale, nationale og globale virksomheder. På People, Planet, Profit- studieretningen vil du derfor opnå indsigt og viden, som er yderst aktuelt og efterspurgt af såvel nutidens som fremtidens arbejdspladser. Dette opnås gennem konkret og virkelighedsnær undervisning – blandt andet ved virksomhedsbesøg, intense bæredygtighedsforløb i studieområderne samt på studieturene.

For dig, der gerne vil arbejde med bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål, samtidig med at du tager en HHX-studentereksamen, så vil People, Planet, Profit-studieretningen på Handelsgymnasiet i Rønde eller Grenå helt sikkert være et godt studievalg.

People Planet Profit på HHX Grenaa

People Planet Profit på HHX Rønde

STUDIERETNINGER

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.