Grundforløbet til Bager- og konditor

Som bager og konditor lærer du at arbejde med at fremstille produkter, der tiltrækker kunderne. Du lærer forskellige teknikker, ligesom du også skal lærer om beregning af indkøb og salg.

Fagets gamle håndværkerteknikker relateres til de moderne og nye metoder, så du også har en fornemmelse af udviklingen – og bliver kvalitetsbevidst.

Der er gode muligheder for at finde arbejde indenfor faget, idet du kan få ansættelse på brød- og kagefabrikker, bagere/bagerafdelinger eller konditorer. Der er såvel store butikskæder som private virksomheder, der efterspørger arbejdskraft indenfor dette område.

Hvor lang tid tager uddannelsen?
Uddannelsestiden afhænger af længden på dit grundforløb, samt hvilket hovedforløb du vælger

  • Bagværker – 3 år
  • Bager – 4 år og 6 mdr.
  • Konditor – 4 år og 6 mdr.

Hvornår kan jeg starte uddannelsen?
Vi optager hold to gange årligt – i starten af august og januar. Du kan fortsætte på hovedforløbet og færdiggøre din uddannelse på f.eks. Aarhus Tech.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte uddannelses- og erhvervsvejleder Trine Haugaard på telefon 21 53 53 71 eller mail trha@videndjurs.dk.

Læs mere om uddannelse til Bager og konditor i vores flyer, som du kan finde her

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her