EUD/EUX Business Rønde

EUD/EUX Business kommer tættere på dig i Syddjurs!

En fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning – er det noget du overvejer?

Fra august 2017 kan du starte på EUD/EUX Business på vores helt nye afdeling på Skovridervej 3, Rønde, i naturskønne omgivelser og med udsigt over Kaløvig.

EUD-Business og EUX-Business er to forskellige uddannelser, som begge retter sig mod uddannelse inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi eller planlægning.

Grundforløbet på skolen tager mellem ½ – 2 år, alt efter elevens alder og forudsætninger. For langt de fleste unge mennesker er det enten 1 år på EUD-Business eller 2 år på EUX-business. Du kan læse mere om de to uddannelser her på hjemmesiden, ligesom du også kan læse mere om elevpladser i virksomheder, uddannelsesgaranti og gode muligheder for at læse videre.

 

På EUD og EUX Business har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever. Vi har elever fra 16 år og opefter og en næste ligelig fordeling af drenge og piger.

På Skovridervej 3, Rønde, er vi naboer til Landbrugsskolen og EUD10. Vi er ved at lave ny kantine og nye fællesarealer, som er til os fra Business-afdelingen. Vore undervisningslokaler er lyse og rummelige, og med direkte adgang til vores egen terrasse lige ud til skoven.

Kontakt vores uddannelsesleder Mikkel Bennetzen for yderligere information om uddannelsen

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her