Start din fremtid på Kalø Business
Overvejer du en fremtid inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi, planlægning, så er EUD/EUX Business i Rønde lige et sted for dig.

EUD-Business og EUX-Business er to forskellige uddannelser, som begge retter sig mod uddannelse inden for handel, salg, administration, kontorarbejde, butiksarbejde, økonomi eller planlægning.

Grundforløbet på skolen tager mellem ½ – 2 år, alt efter elevens alder og forudsætninger. For langt de fleste unge mennesker er det enten 1 år på EUD-Business eller 2 år på EUX-business. Du kan læse mere om de to uddannelser her på hjemmesiden, ligesom du også kan læse mere om elevpladser i virksomheder, uddannelsesgaranti og gode muligheder for at læse videre. Eller ring til uddannelsesleder Mikkel Bennetzen på telefon 20596796.

Plads til alle
På EUD og EUX Business har et supergodt skolemiljø, med godt humør, ugentlige fællessamlinger med musik, morgenmad og hygge. Vi har studieture og ekskursioner. Vi har plads til alle og altid en god kemi mellem undervisere og elever. Vi har elever fra 16 år og opefter og en næste ligelig fordeling af drenge og piger.

Unikke omgivelser
På Skovridervej 3, Rønde, er vi naboer til Landbrugsskolen og EUD10. Vi er ved at lave ny kantine og nye fællesarealer, som er til os fra Business-afdelingen. Vore undervisningslokaler er lyse og rummelige, og med direkte adgang til vores egen terrasse lige ud til skoven.

Vil du have en rundvisning?
Vil du vide mere eller have en rundvisning?  Ring til uddannelsesleder Mikkel Bennetzen på telefon 20596796

Se også...

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Undervisningsplan

Læs mere om læringsaktiviteter, læringselementer, bedømmelseskriterier, eksamensreglement mv. for uddannelsen i Elevplanen som du finder lige her