VID Gymnasier åbner dørene til din fremtid

Hos Viden Djurs kan du tage de gymnasielle uddannelser HHX og HTX. HHX er det merkantile erhvervsrettede gymnasium, mens HTX giver dig en højere teknisk studentereksamen. Begge uddannelser giver adgang til et væld af videregående uddannelser.

Hvad er din drøm?
Drømmer du fx. om at læse videre til læge eller ingeniør, så er HTX det helt rigtige sted for dig. Vil du hellere arbejde med sprog og handel, er HHX den rette vej. Her finder du desuden flere merkantile studieretninger med globalt udsyn – dit vindue til verden.

Teori og praksis
HHX- og HTX-uddannelserne har det til fælles, at de kombinerer teori med praksis på højt niveau – i samarbejde med forskellige virksomheder, foreninger og institutioner.

Vælg en ungdomsuddannelse med tag i virkeligheden – Vælg HHX eller HTX hos Viden Djurs.

I BROCHURE for VID Gymnasier kan du få et hurtigt overblik over, hvad vi udbyder i både Grenaa og Rønde.

 

TAG PÅ EN DIGITAL RUNDTUR AF Vid Gymnasier Grenaa.

Nu kan du få en rundvisning af Vid Gymnasier i Grenaa hjemme fra sofaen. Her kan du se klasseværelser, værksteder m.v. og danne dig et indtryk af skolen. Rundvisningen er fyldt med videoer og links som kan fortælle dig mere om lige det område der interessere dig.

Du bevæger dig rundt på skolen ved at klikke der hvor du vil hen. Du kan gå rundt og rotere kameraet på samme måde som du måske kender fra google maps.

🔵 Blue Circle EmojiBlå ikoner er information om HTX. Lyseblå er specifikt om Game College.

🟢 Green Circle EmojiGrønne ikoner er information om HHX. Lysegrønne er specifikt om Brazil Football College.

🔴 Red Circle Emoji — Dictionary of Emoji, Copy & PasteRøde ikoner er information om skolen og de forskellige lokaler.