Brazil Football College

På Brazil Football College tager vi sport seriøst. Du får en unik chance for at vægte uddannelse og træning lige højt. Dit skema er tilpasset, så der er tid til båder lektier og træning. Som sportsmand har du et naturligt vinderinstinkt, og det lærer du at udnytte i din uddannelse, så du bliver bedre både som individualist og som teamplayer.

På HHX er fokus på det globale perspektiv. Du lærer spansk og engelsk på højt niveau og får indblik i andre kulturer. Du kommer til at arbejde med oplevelsesøkonomi og strategier for store internationale virksomheder. På SportScience-linjen på HTX får du mulighed for fordybe dig i bioteknologi og idræt på højt niveau. Du får indsigt i sportsfysiologi, træningsprogrammer, kost og ernærings betydning for din krops præstationer.

På 3. år tager du på en fantastisk tur til Brasilien sammen med dine brasilianske trænere. Det bliver en tur med masser af fodboldtræning og kulturelle oplevelser.

Du kan læse mere om Brazil Football College og tilmelde dig uddannelsen er: brazilfootballcollege.dkStudieretningsfag

International Økonomi A
Afsætning A

Valgfag på HHX Grenaa 
Der er mulighed for at tilvælge valgfag, hvis de ikke allerede indgår i din studieretning

Matematik A/B, Tysk A, Virksomhedsøkonomi A, Afsætning A, International Økonomi A, Samfundsfag B, Psykologi B/C, Erhvervsjura B, Organisation C, Finansiering C, Retorik C, Innovation C, Kulturforståelse C, Filosofi C og Idræt C

Fagsammensætning Brazil

International Økonomi A
Afsætning A
Dansk A
Engelsk A
Spansk A/Tysk B
Matematik B
Virksomhedsøkonomi B
Samtidshistorie B
Erhvervsret C
Informatik C
Samfundsfag C

Brazil Football College

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.