Brazil Football College

Brazil Football College – for alle der elsker at spille fodbold!
Som noget unikt og innovativt, udbyder VID Gymnasier i Grenaa HHX-uddannelsen Brazil Football College  – en enestående ungdomsuddannelse som vægter din fodboldtræning og uddannelse lige højt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bliv brasiliansk fodboldstudent i Grenaa
På HHX uddannelsen Brazil Football College er skemaet flettet sammen, så du som fodboldspiller kan vægte fodboldtræningen ligeså højt som din boglige uddannelse. Du bliver en del af et fantastisk fodboldselskende fælleskab, hvor du for alvor kan dyrke din kærlighed til brasiliansk fodbold og fodbold generelt, samtidig med at studenterhuen kommer i hus. Elsker du derfor fodbold, ligesom vi gør, så er Brazil Football College det rette sted for dig.

Brasilien – En fodboldkultur ud over det sædvanlige
Brasilien har en helt unik fodboldkultur. Det er ikke underligt, at de har vundet VM hele fem gange – en rekord som andre fodboldnationer må kigge langt efter.
Brasiliansk fodboldtræning er teknisk udfordrende og kræver meget selvdisciplin. Til gengæld får du virkelig trænet dine tekniske færdigheder, dit mod og din hurtighed på et højt professionelt niveau. Du trænes både som solospiller, men i høj grad også som holdspiller.  På Brazil Football College står brasilianske fodboldtrænere bag din faste fodboldtræning. De hjælper dig med at udvikle dine tekniske færdigheder og dit mod på banen. Passionerede undervisere, som også hjælper og støtter dig på andre områder, så du får den bedst tænkelige studietid i Grenaa. Und dig selv det bedste – vælg Brazil Football College.

Det globale perspektiv
På HHX-uddannelsen Brazil Football College har vi et unikt globalt perspektiv. Du lærer spansk og engelsk på højt niveau og får et indgående indblik i andre kulturer – særligt den brasilianske. For at sikre at din undervisning er projektorienteret og virkelighedsnær, undervises du derudover også i oplevelsesøkonomi og strategier for store internationale virksomheder – ofte med udgangspunkt i virkelighedsnære spanske og brasilianske, sportsrelaterede cases. Uanset hvad fremtiden bringer, får du herved en adgangsbillet til hele verden.

Bioteknologi og idræt på højt niveau
Sideløbende med fodboldtræningen, og dine brasilianske studier, undervises du også i bioteknologi og idræt på højt niveau. Du får herigennem indsigt i sportsfysiologi, træningsprogrammer, kost og ernæring. Kort sagt alle de faktorer som har betydning for dine kropslige præstationer. Du undervises af de bedste – både på skolebænken og fodboldbanen.

Studieture og turneringer
Som elev på Brazil Football College deltager du løbende i turneringer. To gange årligt udvælges der derudover to topspillere, som sendes til Spanien for at træne for en spansk klub.
På 3. år tager du og dine klassekamerater på en fantastisk tur til Brasilien, sammen med dine brasilianske trænere. En tur med masser af fodboldtræning og kulturelle oplevelser.

Flyt hjemmefra og nyd livet på Campus
Når du går på Brazil Football College, bliver du del af et unikt college-miljø i Grenå. Der afholdes ofte hyggeaftener med FIFA og Champions League på storskærmen samt åbne arrangementer på tværs af studieretningerne i Grenaa. Et enestående campusfælleskab som du ikke finder andre steder i landet.

Trænger du til at flytte hjemmefra, og ønsker du at bo på college sammen med dine klassekamerater, koster det 4950kr om måneden. Denne pris inkluderer fuld kost og logi. Derudover dækker det også studeture og rejser i forbindelse med turneringer. Som dagselev koster det imidlertid kun 1000 kr om måneden. Her skal du dog forvente ekstra omkostninger i forbindelse med studieture og turneringer.

Læs mere om Brazil Footbll College via vores hjemmeside: Brazilfootballcollege.dk

Tilmeld dig nu
Ønsker du at blive en del af Brazil Football College, skal du tilmelde lige her: Tilmelding Brazil Football College .

Kom i Brobygning på Brazil

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.