GameSport

Gamesport – for ambitiøse eSportsudøvere
Som noget helt nyt tilbyder VID Gymnasier i Grenaa en treårig HHX-uddannelse for målrettede eSports-udøvere. Et gaming-univers for seriøse studerende, der gerne vil til tops indenfor eSportsindustrien.

Gør drømmen til virkelighed
På VID Gymnasier i Grenaa tager vi din drøm alvorligt. Som elev på GameSport skal du derfor træne dine spillefærdigheder hele fire gange om ugen. Studieturene er udskiftet med spilturneringer i Danmark og udlandet – for det kræver intens træning og masser af selvdisciplin, at blive en vinder indenfor eSport.

Underviserne på GameSport er tidligere professionelle eSportsudøvere. De kender dine muligheder og kan hjælpe dig med at udvikle og løfte dine spillefærdigheder. Du kan blive professionel udøver, træner, manager eller eventansvarlig med den rette træning og vejledning. Slip din indre gamer fri på GameSport i Grenaa – sammen gør vi dine drømme til virkelighed.

Professionel undervisning
På GameSport undervises du – ud over i de øvrige gymnasiale HHX-fag – også i reaktions- og beslutningsevner, kost, motion, etik og moral på nettet. Et fagligt stærkt fundament som også vil hjælpe dig med at træffe gode, og ikke mindst hurtige beslutninger — et must indenfor eSport, men også i andre brancher. Det er derfor ikke underligt, at mange af Danmarks store erhvervsledere er e-Sportsudøvere. Gaming er ikke kun “fun and games”, men også kvalitetsbaseret læring for de skarpeste i landet.

Eventudvikling på højt niveau
På GameSport stillers skarpt på oplevelsesøkonomi og eventudvikling. En vigtig brik i puslespillet, hvis du ønsker at arbejde professionelt med eSport fremadrettet. Det samme gælder også iværksætteri. Her understøttes du som studerende i udvikling af egne fagligt relevante tiltag og idéer. Du får professionel rådgivning og opbakning fra start til slut. Fremtiden er din, hvis du tør realisere drømmen.

Livet på Campus
I Grenaa har du mulighed for at bo på Campus. Et hyggeligt og inspirerende studiemiljø, hvor vi spiller Counter-Strike flere gange om ugen. Derudover afholder vi også LAN-fester og bootcamps i weekenderne. En enestående teambuildingkultur, som vægter studier og gaming lige højt. Uddannelsen og campus-tilværelsen koster 4800- kr. om måneden. Det dækker fuld kost, dit eget kollegieværelse, træning, turneringsdeltagelse, sociale aktiviteter og supervision. Du kan dog også nøjes med at være dagselev, hvilket reducerer prisen til 1000 kr. pr måned.

Læs mere om Game College her

Optagelsesprøven
For at blive optaget på GameSport, skal du først bestå vores optagelseskrav. Vi optager kun 30 elever årligt, som alle testes på studieegnethed, modenhed, sociale kompetencer og niveau i eSport. Alle ansøgere inviteres til en optagelses-dag i april, hvorefter de bedst egnede optages.

Tilmeld dig Game College her

Videreudannelsesmuligheder
Det er selvfølgeligt oplagt at satse på en karriere indenfor eSport, når du er elev på GameSport. Uddannelsen åbner imidlertid også op for et væld af andre muligheder, når du har færdiggjort din HHX-uddannelse.

Læs mere om dine mange muligheder her

Skræddersy din egen ungdomsuddannelse
Vil du gerne gå på GameSport, men med udgangspunkt i en anden ungdomsuddannelse som fx HTX, EUX eller EUD, kan det godt tilpasses. Kontakt studievejledningen for mere information.

Kom i brobygning som eSport elev

Vi tilbyder brobygning på vores eSport linje. Brug din brobygning på at opleve eSport college på tætteste hold.

Studieretninger

Vi tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål husk vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.