HHX - Det merkantile erhvervsrettede gymnasium

Sagen frem for faget
På HHX Rønde har vi fokus på, at de fleste problemstillinger ikke kan løses ud fra et enkelt fag, for virkeligheden er ikke delt i fag. Derfor er vores valgsprog “sagen frem for faget”:

Vores undervisere kan derfor se ud over eget fag og sætte det ind i virkelighedsnær ramme ved fx at løse opgaver for kommuner, virksomheder og institutioner. At bringe de forskellige fag i spil via praksisnære projekter, synes vores studerende er fedt.

HHX er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor teori og metode kan anvendes umiddelbart bagefter. Vores nye bygninger ved Rønde Idrætscenter skaber fremragende, smukke rammer om din dagligdag på HHX Rønde.

Gode kort på hånden
Med en studentereksamen fra HHX Rønde er du velkvalificeret til videre uddannelse. Med en merkantil studenterhue får du direkte adgang handelshøjskoler, erhvervsakademier og universiteter, der tilbyder uddannelser til fremtidens beslutningstagere. Din karriere begynder med, at du vælger HHX Rønde, uanset hvad du drømmer om at blive.

Vi udvikler hele mennesker
På HHX Rønde går vi op i at udvikle hele mennesker. I denne proces spiller dine fritidsinteresser også en rolle, og det bakker vi op om. Derfor kan du gå på HHX Rønde, men stadig få tid til at dyrke din sportsgren. Du kan vælge mellem fodbold-, håndbold-, eller idrætslinjen. Mange af vores studerende er aktive i de lokale idrætsforeninger både som spillere og trænere

Vi hjælper dig

Vores dygtige studievejledere står altid klar til at rådgive dig i dit studievalg. Derudover har vi løbende Åbenhus arrangementer og brobygningsforløb, hvor du har mulighed for at se skolen fra tætteste hold.

En studieretning, som passer dig

Med en studentereksamen fra HHX Rønde er du kvalificeret til videre uddannelse. med en merkantil studenterhue får du direkte adgang til handelshøjskoler, erhvervsakademier og universiteter.

HHX giver dig desuden viden og kompetencer til at starte egen virksomhed.

Studieretninger

Hvis drømmejobbet findes i det private, det offentlige eller ude i verden, så skal du tage din studentereksamen på HHX i Rønde.