HHX - det merkantile erhvervsrettede gymnasium

Sagen frem for faget
På HHX Rønde har vi fokus på, at de fleste problemstillinger ikke kan løses ud fra et enkelt fag, for virkeligheden er ikke delt i fag. Derfor er vores valgsprog “sagen frem for faget”:

Vores undervisere kan derfor se ud over eget fag og sætte det ind i virkelighedsnær ramme ved fx at løse opgaver for kommuner, virksomheder og institutioner. At bringe de forskellige fag i spil via praksisnære projekter, synes vores studerende er fedt.

Hhx er det merkantile, erhvervsrettede gymnasium, hvor teori og metode kan anvendes umiddelbart bagefter. Vores nye bygninger ved Rønde Idrætscenter skaber fremragende, smukke rammer om din dagligdag på HHX Rønde.

Gode kort på hånden
Med en studentereksamen fra HHX Rønde er du velkvalificeret til videre uddannelse.Med en merkantil studenterhue får du direkte adgang handelshøjskoler, erhvervsakademier og universiteter, der tilbyder uddannelser til fremtidens beslutningstagere. Din karriere begynder med, at du vælger HHX Rønde, uanset hvad du drømmer om at blive.

Vi udvikler hele mennesker
På HHX Rønde går vi op i at udvikle hele mennesker. I denne proces spiller dine fritidsinteresser også en rolle, og det bakker vi op om. Derfor kan du gå på HHX Rønde, men stadig få tid til at dyrke din sportsgren. Du kan vælge mellem fodbold-, håndbold-, eller idrætslinjen.

HHX Rønde

HHX Rønde er din vej til erhvervslivet. Find studieretninger, valgfag og meget mere information om uddannelsen lige her.