Pige- og drengefodbold på HHX Rønde

Kan du også líde at spille fodbold? Drømmer du om, at det skal blive til mere…

På Handelsgymnasium Rønde har du muligheden for at forbedre dig på det taktiske, tekniske og fysiske niveau via målrettet træning to gange om ugen – og så endda i skoletiden. Hver tirsdag og onsdag slutter vi dagen af med ca. 1½ times træning med fokus på masser af spil med bold, teknik, sjov og kampe.

Al træning foregår på Rønde Idrætscenters lækre græs- og kunstgræsbaner, og når vejret dikterer det, træner vi indendørs i hallerne.

Træningen varetages af Frederik Thøgersen, der er tidligere spiller og assistenttræner på FC Djurslands 2. div hold. Fysisk hjælpetrænere på fodboldlinjen er Max Ørum Christensen og Søren Marquart. Frederik, Max og Søren er tillige undervisere på VID Gymnasier.

Fodbold-linjen er enten et supplement til dig, der allerede spiller i klub, eller en god måde at holde fast i fodbolden, hvis du i øjeblikket ikke spiller i klub. Du kan således enten forøge din træningsmængde markant og derved blive bedre, eller du kan holde din form ved lige. På Handelsgymnasium Røndes fodboldlinje er der plads til begge typer.

Vores fodboldelever deltager ikke i faste turneringer med kampe hver weekende, men så snart vi har chancer spiller vi kampe mod andre skoler eller deltager i forskellige turneringer som fx DM for Handelsskoler og Røndes interne firkløverturnering.