Forøg træningsmængden på håndbold-linjen

Træning 2 gange om ugen
Med håndbold-linjen lægges der op til, at man skal træne 4-5 gange om ugen – to gange i skole-regi og 2-3 gange i eget lokalt klub-regi – om eftermiddagen. Netop samarbejdet mellem skolen og idrætsforeningerne er imidlertid grundlaget for håndbold-linjen. Det sportslige ansvar for håndboldlinjen tillægges således 30-årige Max Ørum Christensen. Max er pt. træner for Hornslet IF’s talentfulde pige 1. divisions-hold og tillige træner i kreds 4 på pigesiden. Han har gennemgået alle DHF’s modulkurser, således at han kan starte på elite-træner-kursus – ligeledes i DHF-regi. Det er således en kompetent herre, der varetager træningen på Handelsgymnasium Røndes håndboldlinje.

Max Ørums filosofi om håndbold-linjen er følgende: “Handelsgymnasium Røndes håndbold-linje er en ekstra mulighed for de håndboldspillere, som ønsker at udvikle sig endnu mere og blive en endnu bedre håndboldspiller rent individuelt.

Når man er klubtræner, tilrettelægger man træning til hele holdet og ikke så meget på den enkelte spiller, da man ofte har 12-18 spillere, som man skal have aktiveret. Herudover er der fokus på, at holdet skal være gode sammen. På HHX Røndes håndbold-linje træner vi de individuelle kompetencer og detaljer, da vi ikke har noget hold, som vi skal have fokus på, men derimod et mål om at flytte den enkeltes teknisk, fysik, motoriske kompetencer og spilforståelse. Vi bruger meget tid på at lave plads til specifik individuel træning, da man ofte kommer til at forsømme dette i klubberne grundet tid og pladsmangel.

 

 

Har du brug for flere informationer om Handelsgymnasium Røndes håndbold-linje, er du meget velkommen til at kontakte Max Ørum Christensen på 26 12 52 92.

HHX Røndes håndbold-linje skal ses som et stort plus for alle de klubtrænere og klubber, som vil få spillere tilknyttet linjen, da håndbold-linjen jo ikke har som motiv at fiske spillerene væk fra deres respektive klubber, men derimod gøre dem endnu skarpere, samtidig med de stadig spille hjemme i klubben. Træningspassene på Handelsgymnasium Rønde vil således være et supplement til den træning, som de enkelte spillere allerede har hjemme i klubben.

Det er ikke noget krav, at man skal spille divisionshåndbold for at gå på håndbold-linjen – linjen er for alle, der bare elsker spillet og gerne vil udfordres for at blive en endnu bedre spiller.”