Global - en markedsorienteret studieretning

Studieretningen Global
er for dig, der drømmer om at arbejde med global markedsføring. Du synes, at andre kulturer er spændende, og ønsker at lære verden at kende. Undervisningen gør dig klog på internationale virksomheder, og hvordan virksomheder får succes på det globale marked. Fokus er rettet mod den internationale økonomi, forståelse af andre kulturer, sprog og levevilkår. Vi tager på spændende studierejser til f.eks. Singapore, Dubai og USA, hvor vi oplever undervisningens fagbegreber i praksis. Studieretningen kan være vejen til en karriere i Danmark eller i udlandet indenfor ledelse i en global virksomhed, international projektledelse, international markedsføring eller eksportsalg.

STUDIERETNINGSFAG
International Økonomi A
Afsætning A

VALGFAG PÅ HHX RØNDE
Der er mulighed for at tilvælge valgfag, hvis de ikke allerede indgår i din studieretning.

Matematik C,
Tysk A,
Virksomhedsøkonomi A,
Afsætning A,
International Økonomi A,
Samfundsfag B,
Psykologi B/C,
Erhvervsjura B,
Organisation C,
Filosofi C og Idræt C

Fagsammensætning Global

International Økonomi A
Afsætning A
Dansk A
Engelsk A
Spansk A / Tysk B
Matematik B
Virksomhedsøkonomi B
Samtidshistorie B
Erhvervsret C
Informatik C
Samfundsfag C

Vil du vide mere?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere, der altid sidder klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

<h2>Studieretninger</h2>

Vi tilbyder tre forskellige studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den der passer til dig. Har du spørgsmål, så husk at vores studievejledere altid sidder klar til at hjælpe dig.