International

HHX Rønde Internationalt
Stil skarp på dine sproglige kompetencer – det gør vi på HHX International. En studieretning som både fokuserer på sprog og internationale forhold. Så drømmer du om en fremtid indenfor kommunikation herhjemme eller i udlandet, er HHX International den rette ungdomsuddannelse for dig.

Byg bro imellem kulturer
Det er ikke kun ingeniører, som kan bygge broer. Det kan du i høj grad også via sproget. Derfor har vi på HHX i Rønde valgt at udbyde en stærk sproglig studieretning, som retter blikket ud mod det globale marked. Det er helt centralt for al vækst, at vi kan kommunikere med hinanden – både eksternt og internt i virksomheder og på tværs af grænser. HHX International gør dig klar til netop det.

Et andet element er kombinationen af teori og praksis. På HHX i Rønde sørger vi hele tiden for at undervisningen er virkelighedsnær og aktuel. Det sker ved, at du og dine medstuderende tager udgangspunkt i virkelige case-eksempler i al projektarbejde. Det sker i samarbejde med lokale virksomheder. Herved bygger vi bro til virkeligheden og imellem lokale og internationale kulturer.

En stærk sproglig profil
Ud over dansk og engelsk på A-niveau, får du også spansk på A-niveau og tysk på B-niveau. En stærk sproglig profil, som vores undervisere løfter i samarbejde med erhvervslivet og dig som studerende. Vi hjælper dig med at sætte hele dit potentiale i spil, så du står endnu stærkere, når det kommer til fremtidige valg.

Ud over de sproglige fag, undervises du også i klassiske gymnasiale fag som samfundsfag og historie, samt i erhvervrettede fag som virksomhedsøkonomi, erhvervsjura, afsætning og informatik. Du slipper imidlertid for naturvidenskablige fag som fysik, kemi og biologi, og kan nøjes med matematik på C-niveau. Udover de faste fag kan du også tilvælge fag som organisation, finansiering, psykologi og idræt. Herved kan du skræddersy din sproglige ungdomsuddannelse efter behov og ønske.

Sæt din faglighed på spil
På HHX sender vi altid eleverne på studierejser. Det giver oplevelser for livet, som både præger dig menneskeligt og fagligt. Ønsker du imidlertid at teste din sproglige faglighed i endnu højere grad, er Global Camp en oplagt mulighed for dig. På Global Camp tilrettelægger vi rejser for de studerende på tværs af fag og årgange – rejser som planlægges og udføres i forbindelse med et elev-projekter. En idé som skal skabe vækst og arbejdspladser i den tredje verden. Ryk tættere på verden – deltag i Global Camp.

Videreudannelsesmuligheder
Find information om videreuddannelsesmuligheder her: https://ug.dk/vaerktoej/adgangskortet/

Vil du vide mere?

Find dine svar her på hjemmesiden eller spørg vores studievejledere, der altid står klar til at vejlede dig i den rigtige retning.

Studieretninger

Vil tilbyder flere studieretninger. Herunder kan du læse mere om dem og finde den, der passer til dig. Har du spørgsmål, så husk at vores studievejledere altid er klar til at hjælpe dig.